Keenetic Extra DSL KN-2111 modem düşük hız

Keenetic Extra DSL KN-2111 modemini satın aldım. Direk bildiğim temel bilgi düzeyinde kurulumu yaptım. Fakat 35 Mbps olan sunucudan, 20-25 Mbps hız alıyorum. Hem kablo hem de Wi-Fi ile. Önceki eski, kötü modemim ile bile 30 küsur dowloand, 5 Mbps upload aktalıyordu. Şimdi resimlerde görüldüğü gibi. Kurulumda ya da bağlantıda bir yanlışlık mı yaptım?
Aldığım hız (kablo)

Screenshot_1.png

Aktarılan hız.

Screenshot_2.png

Ust katta baglanti aşırı kötü video izlenmiyor YouTube'dan. Modemden hiçbir ayar yapmadım, sadece bağlantıyı ayarladım.
@Alfa Prime
Eki Görüntüle 1550685

Keenetic üzerinden değerlerinizi paylaşır mısınız bende exstra DSL kullanıyorum betada 3.9 beta 1 hiçbir sorunum yok sizin büyük ihtimalle hattınızda sıkıntı var değerleri paylaşın görelim.

Son düzenleme:
Keenetic Extra DSL KN-2111 modemini satın aldım. Direk bildiğim temel bilgi düzeyinde kurulumu yaptım. Fakat 35 Mbps olan sunucudan, 20-25 Mbps hız alıyorum. Hem kablo hem de Wi-Fi ile. Önceki eski, kötü modemim ile bile 30 küsur dowloand, 5 Mbps upload aktalıyordu. Şimdi resimlerde görüldüğü gibi. Kurulumda ya da bağlantıda bir yanlışlık mı yaptım?
Aldığım hız (kablo)

Eki Görüntüle 1550663

Aktarılan hız.

Eki Görüntüle 1550664

Upload hızı olarak hattınıza 700Kbps tanımlanmış ilk attığınız resme göre, download hızının düşüklüğü hat yoğunluğuna veya firmaya göre değişiklik gösterebilir ancak eski modemde daha yüksek hızlar aldığınızı söylemişsiniz, bağlantı yaptığınız kabloda problem olabilir, kablosuzdada sorun aynı şekildemi modemin dibindeyken deneyebilir misiniz? Ayrıca modemi televizyon, mikrodalga gibi ürünlerin yanınıza kurmamanızı öneririm çünkü sinyalin büyük bir kısmını kendilerine çekiyorlar sinyal azaldığı içinde hızın düşüyor aynı şeyi kendimde yaşadım uzun bir süre.

Nereden kapaniyor.

QoS Keenetic'lerde açık gelmiyor ki zaten nereden yüklemen lazım eğer yüklediysen QoS trafiksınırlandırm a yazar.

Upload hızı olarak hattınıza 700Kbps tanımlanmış ilk attığınız resme göre, download hızının düşüklüğü hat yoğunluğuna veya firmaya göre değişiklik gösterebilir ancak eski modemde daha yüksek hızlar aldığınızı söylemişsiniz, bağlantı yaptığınız kabloda problem olabilir, kablosuzdada sorun aynı şekildemi modemin dibindeyken deneyebilir misiniz? Ayrıca modemi televizyon, mikrodalga gibi ürünlerin yanınıza kurmamanızı öneririm çünkü sinyalin büyük bir kısmını kendilerine çekiyorlar sinyal azaldığı içinde hızın düşüyor aynı şeyi kendimde yaşadım uzun bir süre.

Keenetic modem üzerinde hat değerlerini paylaşsa bütün olayı anlayacağız.

Nereden kapaniyor.

Bende olan sizde de olacak olan bu kısmı paylaşır mısınz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_129.png
    Screenshot_129.png
    90,7 KB · Görüntüleme: 238
QoS Keenetic'lerde açık gelmiyor ki zaten nereden yüklemen lazım eğer yüklediysen QoS trafiksınırlandırm a yazar.

Keenetic modem üzerinde hat değerlerini paylaşsa bütün olayı anlayacağız.

Bende olan sizde de olacak olan bu kısmı paylaşır mısınz.
Modemden pek anlamadığım için deger bolumunun neresi oldugunu anlamamistim pardon.

Screenshot_2022-10-22-18-03-20-105_com.android.chrome.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı