Keenetic Extra DSL KN-2111 modem düşük hız

Yaptım hocam. Genel sistem ayarlarından; güncelleme kanalından kararlı (önerilen) ayarını, geliştirici olarak değiştirdim ve 3.9 beta 1 sürümünü kurdum, düzeldi ama yine de hafta içi daha sağlıklı olması için müşteri hizmetlerine bağlanacağım. Sanırım 3.8. 5 sürümünde sorun vardı.

Eki Görüntüle 1550834Eki Görüntüle 1550835

Hocam ben hiç kararlı kullanmam bende beta kullanırım ve sorunları Keenetic'e bildiririm.

Hocam ben hiç kararlı kullanmam bende beta kullanırım ve sorunları Keenetic'e bildiririm.
IMG_20221022_195217.jpg

Ust katta bu hizi aliyorum. TV de bağlantı çok kotu. Modemin menzilini nasil genisletecegim?

Ayarlar böyle hocam ama yine aynı. Önceki modemden daha kötü bağlantı menzili.

Hocam sizin modem beni bırtık şüphelendirdi bende aynı modem var benim modem bilgisayarımın yanında 4+1 evde oturuyoruz ve uzaktaki odalar hariç 5GHz değil de 2.4 GHz'de 2 çentik çekiyor ama daha sonra ben kenetic Lite aldım ve mesh cihaz kurdum şimdi ful çekiyor tüm odalarda.

Hocam sizin modem beni bırtık şüphelendirdi bende aynı modem var benim modem bilgisayarımın yanında 4+1 evde oturuyoruz ve uzaktaki odalar hariç 5GHz değil de 2.4 GHz'de 2 çentik çekiyor ama daha sonra ben kenetic Lite aldım ve mesh cihaz kurdum şimdi ful çekiyor tüm odalarda.
Ya hocam forumdan tavsiye aldım. Böyle sorunlar yaşayacagımı hiç beklemezdim. 2k da video açmayı beklerken TV'de 360P zor açıyor. Önceki modem 1080P de açıyordu.

Ya hocam forumdan tavsiye aldım. Böyle sorunlar yaşayacagımı hiç beklemezdim. 2K da video açmayı beklerken TV'de 360p zor açıyor. Önceki modem 1080p de açıyordu.

Bende çok şaşırdım yani Keenetic yetkililerine pazartesi arayın uzaktan bağlansınlar sorununuza umarım çözüm bulurlar benim elimden gelen bu kadar size iyi akşamlar dilerim 🙏

Yani attğınız değerler düzelmiş gözüküyor ama yine kayıplar var biraz yani modeminiz bozuk olabilir yani ben dediğim gibi gördüğüm değerleri yorumladım ve kime sorarsanız sorun oradaki değerleri çok kötü diye yorumlayacaktır çok fazla sinyal düşüklüğü var.

Bende aynı şekilde düşünüyorum attığınız ilk resimdeki değerleriniz düşükdü ve hatta 700Kbps upload tanımlanmış olarak gözüküyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı