Keenetic Extra DSL KN-2111 modem düşük hız

Modemden pek anlamadığım için deger bolumunun neresi oldugunu anlamamistim pardon.

Eki Görüntüle 1550708

Hattınız çok kütü tesisatta sorun var upload kısmı sinyal güç alamıyor bunun modemle alakası yoktur en yakın zamanda bir tesisatçı çağrın kablolarınıza baktırın bu %100 iç tesisat sorunu port tajn olacağını sanmıyorum.

Hayır hiçbir şey değişmez yani yine 300Kbps upload alrısınız.
Kablodan veya baska birseyden olabilir mi? Modemi alt kata tasidim orada telefon prizi olduğu icin internet donusturucu aldim oyle kullaniyorum.

Cunku anlamıyorum daha bu sabah onceki modemden dedigim rakamlari alıyordum.

@LFlame eski modemi taktım ve aldığım değerler.

Screenshot_1.png

Son düzenleme:
Kablodan veya baska bir şeyden olabilir mi? Modemi alt kata tasidim orada telefon prizi olduğu icin internet donusturucu aldim oyle kullanıyorum.

Yani dediğim gibi duvardan gelen kablolar sıkıntı çıkarabilir bakır kablo sonuçta ve de kaç yıllık bina bilmiyorum dönüştürücüyü çıkarın aradan direk DSL kablosunu modeme takın.

Eski modemi sadece WİFİ üzerinden yaşanan kopmalar yüzünden değiştirme kararı aldım yoksa hız konusunda bir problem yaşamıyordum. Eski modem VMG1312-T20B.

Yani dediğim gibi duvardan gelen kablolar sıkıntı çıkarabilir bakır kablo sonuçta ve de kaç yıllık bina bilmiyorum dönüştürücüyü çıkarın aradan direk DSL kablosunu modeme takın.
Mesaja tekrar bakar mısınız?

Kablodan veya baska bir şeyden olabilir mi? Modemi alt kata tasidim orada telefon prizi olduğu icin internet donusturucu aldim oyle kullanıyorum.

@LFlame eski modemi taktım ve aldığım değerler.

Eki Görüntüle 1550730

Eski modemi sadece Wi-Fi üzerinden yaşanan kopmalar yüzünden değiştirme kararı aldım yoksa hız konusunda bir problem yaşamıyordum. Eski modem VMG1312-T20b.

Yani attğınız değerler düzelmiş gözüküyor ama yine kayıplar var biraz yani modeminiz bozuk olabilir yani ben dediğim gibi gördüğüm değerleri yorumladım ve kime sorarsanız sorun oradaki değerleri çok kötü diye yorumlayacaktır çok fazla sinyal düşüklüğü var.

Eski modemi sadece Wi-Fi üzerinden yaşanan kopmalar yüzünden değiştirme kararı aldım yoksa hız konusunda bir problem yaşamıyordum. Eski modem VMG1312-T20b.

Mesaja tekrar bakar mısınız?

Telefona geçtim görmedim bir önceki yazıma bakınız.

Yani attğınız değerler düzelmiş gözüküyor ama yine kayıplar var biraz yani modeminiz bozuk olabilir yani ben dediğim gibi gördüğüm değerleri yorumladım ve kime sorarsanız sorun oradaki değerleri çok kötü diye yorumlayacaktır çok fazla sinyal düşüklüğü var.

Telefona geçtim görmedim bir önceki yazıma bakınız.
Hocam, sorun modemde bundan eminim ama sorunu anlayamadım. 1100 TL verdim modeme. :(

Yeni modemi tekrar taktım ve aldığım değerler. İki modem arasındaki fark çok kötü.

Screenshot_3.png

Hocam, sorun modemde bundan eminim ama sorunu anlayamadım. 1100 TL verdim modeme. :(

İsterseniz Keenetic ile görüşün ‭0 (216) 709 32 00‬ arayarak.

Ama sizden hat değerleriniz isteyecek modem üzerinden ve bu değerleri görünce benim size verdiğim cevapları verecektir ama siz eski modemi takınca aldığınız değeri vesaire gönderin uzaktan bağlanıyorlar ve değerlerinize bakıyorlar.

Ama sizden hat değerleriniz isteyecek modem üzerinden ve bu değerleri görünce benim size verdiğim cevapları verecektir ama siz eski modemi takınca aldığınız değeri vesaire gönderin uzaktan bağlanıyorlar ve değerlerinize bakıyorlar.
Yaptım hocam. Genel sistem ayarlarından; güncelleme kanalından Kararlı (Önerilen) ayarını, Geliştirici olarak değiştirdim ve 3.9 Beta 1 sürümünü kurdum, düzeldi ama yine de hafta içi daha sağlıklı olması için müşteri hizmetlerine bağlanacağım. Sanırım 3.8.5 sürümünde sorun vardı.

Screenshot_1.png
Screenshot_2.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı