Keenetic Extra DSL KN-2111 modem düşük hız

Hocam son durumunuz nedir bende aynı modemi alacağım da wifi menzili çekim gücü nasıl gidiyor?
Şuanda eski modemi kullanıyorum. Ne menzil ne bağlantı konusunda tatminkar olamadım. Müşteri hizmetleri ile görüştüm çalışma saatleri içerinde aramamı ve bilgisayarıma bağlanacaklarını söylediler. Bende çalıştığım için henüz iletişim kuramadım.

Şuanda eski modemi kullanıyorum. Ne menzil ne bağlantı konusunda tatminkar olamadım. Müşteri hizmetleri ile görüştüm çalışma saatleri içerinde aramamı ve bilgisayarıma bağlanacaklarını söylediler. Bende çalıştığım için henüz iletişim kuramadım.
Anladım umarım çözersiniz bende modemi alacaktım ama sanırım menzil genişleticiyi deneyeceğim.

Yaptım hocam. Genel sistem ayarlarından; güncelleme kanalından Kararlı (Önerilen) ayarını, Geliştirici olarak değiştirdim ve 3.9 Beta 1 sürümünü kurdum, düzeldi ama yine de hafta içi daha sağlıklı olması için müşteri hizmetlerine bağlanacağım. Sanırım 3.8.5 sürümünde sorun vardı.

Eki Görüntüle 1550834Eki Görüntüle 1550835

Aynı sorunu ben de yaşadım herkes hat değerlerin kötü vs. yorum yaptı ama Tplink bir modemini takıyorum hattım 35mbit alıyor ama keenetic extra dsl takıyorum 5 mbit alıyor. şimdi beta 3.9 beta 2 geliştirici modun da güncelledim düzeldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı