Keenetic Hero DSL alınır mı?

BuMi

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir sorum olacak bilginiz varsa ve yardımcı olursanız sevinirim, TurkNet'in evime verdiği hızlar bu şekil de alt yapının desteklediği tabii bu, binamda Türk Telekom'un fiber kutusu var kurulu şekil de ama eve kadar geliyor mu onu soracağım size danışmak istediğim şey ise https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-hero-dsl ortalama 1.3K civarı bunu alayım mı yoksa TurkNet'in getireceği modemle + Wi-Fi 6 destekli router alsam yaklaşık 500TL fazla verip(bu eğer tek modem alırsam diyerek arasındaki fark) daha mı iyi olur çekim alanı ve bağlantı kalitesinden vesaire siz olsanız ne yapardınız? (bütçe de maksimum 2K)

1654164018430.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Madem bütçe var Hero DSL alırdım.

Turknet zyxel getirmiyor bu arada. Turktelekom'un şu modellerinden birini getiriyor:
(Görsel temsilidir)

Bende siyah olanından var, çok memnunum. Yeni modem almayı düşünüyordum fakat beklentimin bayağı üstünde çıktı. Hız problemi vs. yaşamadım, kablosuz olarak da çok iyi performans veriyor. Bence ek olarak router almanıza gerek yok siyah olandan verirlerse, uzak odalarda bile güzel performans alıyorum.

Dosya Ekleri

• 1654170979494.png
    1654170979494.png
    666,6 KB · Görüntüleme: 79
  • 1654170997874.png
    1654170997874.png
    196,7 KB · Görüntüleme: 60
Turknet zyxel getirmiyor bu arada. Turktelekom'un şu modellerinden birini getiriyor:
(Görsel temsilidir)

Bende siyah olanından var, çok memnunum. Yeni modem almayı düşünüyordum fakat beklentimin bayağı üstünde çıktı. Hız problemi vs. yaşamadım, kablosuz olarak da çok iyi performans veriyor. Bence ek olarak router almanıza gerek yok siyah olandan verirlerse, uzak odalarda bile güzel performans alıyorum.
Evin ortasında mı konumlu modem her odaya yetiyor mu çekimi ?

Evin ortasında mı konumlu modem her odaya yetiyor mu çeki mi?

Tam olarak evin ortasında değil ona rağmen en uzak odada 45Mbps civarı çekiyor.
Normalde (120) bence 45 gayet yeterli kablosuz ve uzak oda için. Zaten yakınlarda 100'ün üstünde. Bana kalırsa ilk başta modemi kullanın, eğer yetmezse ek olarak cihaz alırsınız. Zaten çok fazla bütçeniz var, kafanıza göre hız yetse bile bir tane router alınabilir.

Tam olarak evin ortasında değil ona rağmen en uzak odada 45Mbps civarı çekiyor.
Normalde (120) bence 45 gayet yeterli kablosuz ve uzak oda için. Zaten yakınlarda 100'ün üstünde. Bana kalırsa ilk başta modemi kullanın, eğer yetmezse ek olarak cihaz alırsınız. Zaten çok fazla bütçeniz var, kafanıza göre hız yetse bile bir tane router alınabilir.
Anladım, yorumlarınız için teşekkür ederim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı