Keenetic Hero DSL vs Zyxel VMG3312-T20A

hayvanormal

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
r5800x3d
rtx3070ti
b550
3600mhz cl18
Meslek
güvenlik görevlisi birazda çiftçi ama hayalleri baska
Zyxel fiyatı: 900 lira civarında.
Keenetic: 1.700 lira.

Başlıkta yazan Zyxel modemden, Keenetic Hero DSL modeme geçtim. Oyunlarda ping aynı, loss aynı… Umutlanmıştım üst seviye modem ile ping düşer diye. Sizce aynı seviyedeler mi?

İnternet altyapım; VDSL 50mbps

ZyXEL fiyatı: 900 lira civarında.
Keenetic: 1.700 lira.

Başlıkta yazan ZyXEL modemden, Keenetic Hero DSL modeme geçtim. Oyunlarda ping aynı, loss aynı… umutlanmıştım üst seviye modem ile ping düşer diye. Sizce aynı seviyedeler mi?

İnternet altyapım; VDSL 50Mbps.

Hero çok daha üstün bir modem ama sizin hattınız bu değerleri almanıza sebep oluyor.
Oyuncu isen modeme kablosuz değil mutlaka kablolu bağlanmalısın.

kablolu bağlanıyorum hocam, yani iki modemde de oyunda aynı ping’i almamın sebebi internet hattım sağlayabildiği hız ile ilgili diyorsunuz, valla ben daha üst seviye modem diye oyunda ping’i diğer modeme göre biraz daha düşürür sanmıştım demek ki hero değil en üst modemi de taksam ping düşmeyecek zaten zyxel olan verebildiği en üstü vermiş hero ise bu hatta yapacak biseyi yok hat bu kadar çünkü 😂 anladım sagol

Kablolu bağlanıyorum hocam, yani iki modemde de oyunda aynı Ping'i almamın sebebi internet hattım sağlayabildiği hız ile ilgili diyorsunuz, vallahi ben daha üst seviye modem diye oyunda Ping'i diğer modeme göre biraz daha düşürür sanmıştım demek ki Hero değil en üst modemi de taksam ping düşmeyecek zaten ZyXEL olan verebildiği en üstü vermiş Hero ise bu hatta yapacak bir şeyi yok hat bu kadar çünkü 😂 anladım sağ ol.

Tabii ki loss ve ping doğrudan hat ve bina içi kablolama ile ilgili.
Modemden etkilenmesi uç nokta.
Modemde bariz bir arıza olması lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı