Daha fazla
GigaFiber ile birlikte GPON/ONT denen bir cihaz da verilecek. Bu cihaz fiberi bakıra dönüştürüyor. İSS'niz ile olan iletişimi de bu cihaz yapıyor. Bu sebeple modem almanıza gerek yok router yeterli. Tam olarak bir dezavantaj oluşturuyor mu emin değilim ama modem router + modeme için gerekli özellikleri barındırdığı için eğer bu özellikler ayrı bir donanıma ihtiyaç duyuyorsa boşuna para ödemiş olursunuz onlara. (Ki büyük ihtimalle donanımsal olarak bir fark yoktur.)Yakında GigaFiber gelecek. İki modemin ismi aynı ama özellikleri farklı. Bir de router mi alınmalı modem mi? Avantaj ve dezavantajları nedir router modem arasında?
Öncelikle zaman ayırdığın için teşekkür ederim. 4k fiyatında en iyi hangisidir gigabit için? Asus RT AX82U nasıl mesela rakibi var mı?GigaFiber ile birlikte GPON/ONT denen bir cihaz da verilecek. Bu cihaz fiberi bakıra dönüştürüyor. İSS'niz ile olan iletişimi de bu cihaz yapıyor. Bu sebeple modem almanıza gerek yok router yeterli. Tam olarak bir dezavantaj oluşturuyor mu emin değilim ama modem router + modeme için gerekli özellikleri barındırdığı için eğer bu özellikler ayrı bir donanıma ihtiyaç duyuyorsa boşuna para ödemiş olursunuz onlara. (Ki büyük ihtimalle donanımsal olarak bir fark yoktur.)
Attığınız iki ürün için ne sorduğunuzu da anlayamadım. Demişsiniz zaten özellikleri farklı diye ihtiyaçlarınıza göre seçebilirsiniz istediğiniz ürünü. Deneyim olarak ben şu an Keenetic 1910 kullanıyorum ve ÇOK memnunum. Ara sıra restart atıyor kendisine ama çöküyor mu yoksa elektrik dalgalanıyor falan mı bilmiyorum.
Yazdığım değerlendirme: Keenetic Viva (AC-1910) İlk Değerlendirme
www.asus.com
Kablosuz olması sıkıntı çıkarır mı? Gecikme vs. Keenetic Voyager ProKeenetic yeni ürünleri çıkardı tavsiye ederim arayüz ve kullanılabilirliği olsun geniş özellikleri olsun her açıdan daha iyi ve bence en önemlisi güncelleme konusunda çok iyiler.
Hero DSL kullanıyorum bende.
Telegram grubu var orada büyük yardımlaşma topluluğu var hem de satıcı var diğer sitelere göre uyguna satıyor bende oradan aldım.
Burada karşılaştırabilirsin.
![]()
Ãrünler
İnternet baÄlantı türüne (Ethernet, Gigabit/Fiber Optik, 3G / 4G / LTE, ADSL ya da VDSL), iÅlemci ya da kablosuz hızına (N300 den AC2600'e kadar) ya da diÄer ek özelliklere/uygulamalara göre (Ãrn: USB üzerinden DLNA ve yazıcı sunucusu olarak kullanma) seçim yapın.keenetic.com.tr
Kablosuz olması sıkıntı çıkarır mı? Gecikme vs. Keenetic Voyager Pro
Ping benim için çok önemli rekabetçi oyun oynadığım için hiçbir kablosuz cihazlara sıcak bakamıyorum bu bir mouse vs. de olabilir. VDSL hizmetimde ben de 5 ping alıyorum.Laptop odada Router salonda arada 2 duvar var Wi-Fİ ile Valorant oynuyorum dosya indiriyorum kabloyu aratmıyor.
Bu dediğiniz gecikme vs tam olarak Routera bağlı değil birçok neden olabilir Wi-Fİ kartı İSS vb gibi.
Speedtestler ping 8-9 arası arada 10
İSS fiber 100/20 tam alıyorum.
Eki Görüntüle 1751148Eki Görüntüle 1751157Eki Görüntüle 1751156
Eki Görüntüle 1751170
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.