solomon.kane
Hectopat
Daha fazla
Wifi 6 uygulaması olan modemden kastınız Keenetic mi Zyxel olan mı hocam? 2. El konusunda haklısınız ben de pek 2. El tercih etmek istemiyorum ama normalde sıfırı 1900-2000 lira olan bir modem turktelekom verdiği için çok bulunabiliyor bu yüzden 2. Elde 800-900 civarlarında satılabiliyor fiyat olarak çok makul geldiği için almak mantıklı geldi sonuçta 800-900 civarına wifi 6 broadcam işlemcili o özelliklerde bir modem yoktur herhalde. Alırsam paramgüvendeyle alıp deneyeceğim herhangi bir sorun olursa iade ederim diye düşünüyorum. İnternet altyapım biraz daha iyi olsa daha iyi bir şey alayım diyorum keenetic hopper örneğin dediğiniz gibi ama vdsl 50 mbitte değer mi bilemedim. Garanti konusunda birkaç konu görmüştüm akım yüksek gelmiş anakartı zarar görmüş veya bilgisayara bağlanmada sorun oluyormuş vs. ama teknik servis hep hatayı müşteride görüyor yardımcı olmuyor yenisini alın diyorlar gibi mesajlar gördüm bir de şuan keenetic hopperı internette satan hemen her uygulamada satıcı OVY neden böyle anlamadım. Siz de mi OVY satıcısından aldınız? Satıcı güvenilir mi bilemedim.Öncelikle herhangi yazılım konusunda direkt destek veriyorlar. Şahsen ben yaşamadım umarım da yaşamam ama bu tarz sorunlar yaşayanların direkt anında muhatap biri ile karşılaştıklarını görüyoruz. Onun dışında bu Keenetic aldığın yetkili firmaya da bağlı. Örnek ben Trendyol'dan aldım. Zaten hiç düşük puan bile yok. Herhangi bir durumda onunla iletişime geçiyoruz. Bozulma konusunda da hemen bozulan veya dediğim gibi sorun çıkaranları görmedim. ZyXEL fena modem değildir. Özellikle eğer 2.el alacaksanız bu fiyata alınabilir. Ancak 2.el durumlarda pek mantıklı değil. Uzun süre kullanıma veya içi açıldı mı tamir gördü mü vb bir sürü durum var. Sıfır almak mantıklı. Hele ki Wi-Fi 5 bir modem de almıyorsunuz Wi-Fi 6 destekli uygulaması bile olan bir modemden bahsettiğimizi düşünürsek alınmayacak bir modem değil. Wi-Fi 6 çok modem var evet ama uygulamalı olan görmedim. Görsek bile stabil düzeyinde bir modem çok zor.