Keenetic Hopper DSL SNR margin ayarı nasıl yapılır?

Makaleler
2
Daha fazla  
Profil Kapağı
1524409729
Merhaba.

Modeme gelen hız değerlerim 20 Mbit olmasına rağmen modem çıkış hızım 7Mbit ile sınırlı.

SNR margin kararlılık ayarını 0 dB yaptım.

İndirme hız sınırım kalktı lakin yükleme hızında hala bir sınır var.

Bunu nasıl kaldırabiliriz?

Merhaba.

Modeme gelen hız değerlerim 20 Mbit olmasına rağmen modem çıkış hızım 7Mbit ile sınırlı.

Hat değerlerini atar mısın?

QoS ayarini kapatmayi deneyebilirsin veya kapatmak istemiyorsan upload hizini manuel olarak ayarlamayi dene.

Bu arada SNR Margin ayarini 5 ila 10 arasi tutmani oneririm yoksa internetin stabilizasyonu bozulabilir.

Fotoğraf yüklerken hata aldığım için böyle yaptım.

QoS ayarini kapatmayi deneyebilirsin veya kapatmak istemiyorsan upload hizini manuel olarak ayarlamayi dene.

Bu arada SNR margin ayarini 5 ila 10 arasi tutmani oneririm yoksa internetin stabilizasyonu bozulabilir.

Upload sınır menüsünü bulamadım.

Bu da margin ayarı menüsü.

Merhaba.

diğer asus modemi takınca ne kadar upload alıyorsun?

Diğer ASUS modemim 5 senelik şu an internet gelmiyor maalesef. Ama en son hat oranlarına baktığımda 92 down 18-20 arası up vardı.

Zaten fotoğrafta gördüysen porttan eve 40 Mbit upload göndermişler ama modeme ulaşan ortalama 20'di.

Diğer ASUS modemim 5 senelik şu an internet gelmiyor maalesef. Ama en son hat oranlarına baktığımda 92 down 18-20 arası up vardı.

Zaten fotoğrafta gördüysen porttan eve 40 Mbit upload göndermişler ama modeme ulaşan ortalama 20'di.

O atanabilir hız hocam. DSL teknolojisi kısmını VDSL yapıp deneyin. Firmware güncellemesi varsa yapın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00