Keenetic KN-2112 alınır mı?

Bütçe
2800

TojiFushiguro

Hectopat
Merhaba yeni modem almayı düşünüyorum yardım eder misiniz? Bu sizce nasıl? İyi mi ya da daha iyisini bulabilir miyim? İsteğim yazılım üstünden Wi-Fi ağının kullanımını kısıtlayabilmek ve Bufferbloat tarzı şeyleri desteklemesini istiyorum. Ve 5 yıldır VN020-F3 kullanıyorum yeni modeme geçersem daha iyi performans alabilir miyim? (100 Mbps Millenicom VDSL)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim 1 yıldır falan kullanıyorum hocam. Donanım olarak oldukça güçlü bir cihaz. Kesinlikle önerebilirim bunu. Dediğiniz özellikler açıkçası Keenetic'in yazılımı yanında devede kulak gibi kalır desem yanlış olmaz. Çok daha fazla geniş özelliği de içinde barındırıyor.

Kendim 1 yıldır falan kullanıyorum hocam. Donanım olarak oldukça güçlü bir cihaz. Kesinlikle önerebilirim bunu. Dediğiniz özellikler açıkçası Keenetic'in yazılımı yanında devede kulak gibi kalır desem yanlış olmaz. Çok daha fazla geniş özelliği de içinde barındırıyor.

Peki internet hızında bir değişiklik görebilir miyim?

ve wifi ortalama ne kadar mesafeye kadar

Peki internet hızında bir değişiklik görebilir miyim?
Sıkıntınız nedir ki? Bilgi vereyim, DSL performansı modemden modeme değişiklikler gösterebilir. Alanlar genelde pek sorun yaşamıyor. Ben cihazı Router modunda kullanıyorum modem değil. Ancak DSL performansı tatmin eder sizi.
ve wifi ortalama ne kadar mesafeye kadar
Hocam genelde 5 GHz oda içerisinde gayet güzel çekiyor. Üst katlarda 2 diş oluyor. Sonrası zaten otomatik olarak 2.4 GHz bandına atıyor. Yakınına geldiğinizde tekrar 5 GHz bandına geçer. Tüm hızı da veriyor.

Sıkıntınız nedir ki? Bilgi vereyim, DSL performansı modemden modeme değişiklikler gösterebilir. Alanlar genelde pek sorun yaşamıyor. Ben cihazı Router modunda kullanıyorum modem değil. Ancak DSL performansı tatmin eder sizi.

Hocam genelde 5 GHz oda içerisinde gayet güzel çekiyor. Üst katlarda 2 diş oluyor. Sonrası zaten otomatik olarak 2.4 GHz bandına atıyor. Yakınına geldiğinizde tekrar 5 GHz bandına geçer. Tüm hızı da veriyor.
2 hafta öncesine kadar 65-70 mbps internet alırken şuan 50yi zor geçiyor o anlamda

normalde 100 mbps paketim var ama galiba altyapıdan dolayı daha az alıyorum

Dosya Ekleri

• Screenshot_7.png
    Screenshot_7.png
    8,4 KB · Görüntüleme: 58
2 hafta öncesine kadar 65-70 mbps internet alırken şuan 50yi zor geçiyor o anlamda

normalde 100 mbps paketim var ama galiba altyapıdan dolayı daha az alıyorum
Göründüğü gibi hocam bağlantınızdan ötürü yavaşlamış. Buna yapılacak tek bir şey var, ekip isteyip hattı kontrol ettirmek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı