bıldırcın Kilopat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 362 1 Ağustos 2025 #1 Keenetic Extra DSL modemde DSL kablosu yerinden çıkmıyor. Tırnak kısmı içerde kalmış herkeste mi böyle yoksa ona özel bir DSL kablosu mu almak gerek?
Keenetic Extra DSL modemde DSL kablosu yerinden çıkmıyor. Tırnak kısmı içerde kalmış herkeste mi böyle yoksa ona özel bir DSL kablosu mu almak gerek?
Çözüm sagosagobom 1 Ağustos 2025 bıldırcın dedi: Tırnak kısmı dışarıya kadar taşmıyor içine bir şey sokup kastırıp çektiğimde çıkıyor tabii. Herkeste böyle mi diye merak ettim. Genişletmek için tıkla... Her modelde böyle kolayca çıkmaması için.
bıldırcın dedi: Tırnak kısmı dışarıya kadar taşmıyor içine bir şey sokup kastırıp çektiğimde çıkıyor tabii. Herkeste böyle mi diye merak ettim. Genişletmek için tıkla... Her modelde böyle kolayca çıkmaması için.
HDMI Kablosu Hectopat Katılım 8 Mart 2022 Mesajlar 268 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G770 Crucial CT8G4SFRA32A.M4FF i5-12450H CT500P3PSSD8 RTX3050 Mobile Cinsiyet Erkek Meslek insanlardan 2k alıp kalitesiz ürün satarım :D 1 Ağustos 2025 #2 bıldırcın dedi: Keenetic Extra DSL modemde DSL kablosu yerinden çıkmıyor. Tırnak kısmı içerde kalmış herkeste mi böyle yoksa ona özel bir DSL kablosu mu almak gerek? Eki Görüntüle 2547399 Genişletmek için tıkla... Tırnağa basıp çekiyorsunuz değil mi? Artı 0 Eksi
bıldırcın dedi: Keenetic Extra DSL modemde DSL kablosu yerinden çıkmıyor. Tırnak kısmı içerde kalmış herkeste mi böyle yoksa ona özel bir DSL kablosu mu almak gerek? Eki Görüntüle 2547399 Genişletmek için tıkla... Tırnağa basıp çekiyorsunuz değil mi?
KS KS bıldırcın Kilopat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 362 1 Ağustos 2025 #3 HDMI Kablosu dedi: Tırnağa basıp çekiyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Tırnak kısmı dışarıya kadar taşmıyor içine birşey sokup kastırıp çektiğimde çıkıyor tabii. Herkeste böyle mi diye merak ettim. Artı 0 Eksi
HDMI Kablosu dedi: Tırnağa basıp çekiyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Tırnak kısmı dışarıya kadar taşmıyor içine birşey sokup kastırıp çektiğimde çıkıyor tabii. Herkeste böyle mi diye merak ettim.
sagosagobom Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 350 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #4 bıldırcın dedi: Tırnak kısmı dışarıya kadar taşmıyor içine bir şey sokup kastırıp çektiğimde çıkıyor tabii. Herkeste böyle mi diye merak ettim. Genişletmek için tıkla... Her modelde böyle kolayca çıkmaması için. Artı 0 Eksi Çözüm
bıldırcın dedi: Tırnak kısmı dışarıya kadar taşmıyor içine bir şey sokup kastırıp çektiğimde çıkıyor tabii. Herkeste böyle mi diye merak ettim. Genişletmek için tıkla... Her modelde böyle kolayca çıkmaması için.