Çözüm Keenetic modemlerde upload problemi

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
@EkmekArasiHDD merhaba dediğin kod ile 16dB civarı olan upload SNR margin 19-20dB oldu ama ASUS modem ile kıyasladığım zaman Keenetic download tarafında da 2dB SNR düşük bunu için paylaşabileceğin bir kod ya da ayar var mı?

Hocam bu modemden modeme değişebilen ölçüm bilgileridir. Keenetic'de ölçülen değerler başka modemde daha yüksek de çıkabilir. Çok değişken bir durum.

Hocam bu modemden modeme değişebilen ölçüm bilgileridir. Keenetic'de ölçülen değerler başka modemde daha yüksek de çıkabilir. Çok değişken bir durum.

Evet hocam sadece paylaşmış olduğunuz kod upload tarafında ASUS ile aynı değerlere geldi. Download içinde böyle bir kod ayar bilginiz var mı diye sormuştum. Teşekkürler paylaşımınız yararlı ve çalışıyor. 4.1.3 sürümünde sorunsuz.

Paylaşım için teşekkürler Deneyeceğim.

Bende Hero modeli var. Aldığımda 3.8 miydi neydi en son.
Upload sorunu bende de olmuştu. Teknik destek o zamanlarda en son firmware i editleyip bana özel firmware hazırlamıştı. Bu konuda çok takdir etmiştim. Türkiye de böyle teknik servisten kişisel hizmet alabilmiş olmak çok şaşırtmıştı.

Ama upload o firmware ile de biraz düşün kalınca.
Upload sorunu olmayan eski firmware atmıştım. Hala eskisi var modemde.
Bu yöntemle sorun çözülür ve inşallah yeni sürümü kullanabilirim.

Benim tavsiyem 2. verdiğim komutu sıra sıra deneyin. Birini yazın DSL kopup gelsin baktınız değişme yok diğerini de yapıştırıp sondaki komutu yazın ve kaydedin.

@EkmekArasiHDD hocam.
Yeni firmware yükledim upload 4 civarlarına kadar düştü.
Komutları uyguladım yükseldi.
Eski firmware göre bir miktar daha düşük oldu. Ama bence göz ardı edilebilir bir kayıp.
Çok teşekkür ederim yeniden

Eski firmware.

Yeni Firmare (Komutlar uygulandıktan sonra)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…