Keenetic Omni DSL 5 GHz Wi-Fi nasıl kapatılır?

onurko93

Kilopat
Katılım
2 Haziran 2014
Mesajlar
327
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Uzun zamandan beri ara ara uğraşıyorum. Çoğu kişide belki de herkes de istenildiği gibi City modelinin 5GHz Wi-Fi'si kapatılıyor ama ben bir türlü kapatamıyorum.
Kaç kez fabrika ayarlarına çektim sıfırladım ama yok. Bütün videolarda bu 5GHz sekmesi koyu mavi renk yani açılıp kapatılıyorken bende böyle.
Problem şu ben 2.4GHz olarak ayrı ağ açmak istiyorum açıyorum evet ama bunu sadece 2.4GHz olarak yapamıyorum. Ayarı nereden ve nasıl yapmam gerekiyor? Videoları izliyorum buraya da baktım ama herkeste 5GHz kablosuz ağ sekmesi kullanılabilir ama ben de öyle değil pasif durumda. Yapma sebebim tablet ve bir laptop 5GHz Wi-Fi görmediğinden Keenetic ile bağlanamıyorum. Keenetic'den ayrı eski bir router kullanıyorum sırf 2 cihaz için ama kullanmak istemiyorum artık.

2.4ghz.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu modelde 5 GHz bandı yok ki o yüzden pasif görünüyor olabilir mi?
 
Omni DSL ve mesh olarak ise City modelini kullanıyorum. City modelinde 5GHz desteği var ama farklı bir ağ açmak istediğimde 5GHz'i pasif duruma getiremiyorum.

Yapmak istediğim 2.4GHz ağ açıp kablosuz olarak bağlanmak çünkü eski laptop ile kablolu bağlanmak zorundayım kablosuz imkansız ne yapsam olmadı görmüyor laptop.
 

Geri
Yukarı