Keenetic Omni DSL modem 50 Mbps interneti destekler mi?

Furkannozzturk3

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. Yeni bir internete geçeceğim. Tahmini olarak 35Mbps veya 50Mbps olacak. Evimizde interneti 3 telefon ve 1 laptop kullanıyor. Ayrıca Xiaomi Wi-Fi repeater Pro ile sinyali destekliyorum. Amacım bu 4 cihaz aynı anda interneti kullanırken bile internetin çok etkilenmemesi. Bu modemin çok övüldüğünü gördüm. İlk sorum 50Mbps interneti destekler mi? Çekim gücünün 5dblik antenleri ile güçlü olduğunu gördüm. Yoğun kullanımda benim isteğim olan çok hız düşmemesini sağlar mı? Ona göre sipariş vereceğim.

Not: Bir de yeni bir internet sağlayacısına ihtiyacım var. HiperNet altyapım var. Bazı firmaların tekliflerini aşağıda vereceğim. Sizce hangisi?

Türk Telekom: 35Mbps VDSL - 129TL.
TürkNet: 75Mbps 89.90TL.
Turkcell Superonline: 24Mbps - 109.90TL.
Vodafone: 50Mbps - 119.90.

Neden acaba? Firma bazlı olarak mı söylüyorsunuz. Müşteri desteği gibi nedenlerden?
Sorun yaşadığında çözebilecek kapasiteye sahip bir robot yok. Robot diyorum çünkü müşteri hizmetlerinde insan yok. Daha doğrusu telefonla arayıp canlı konuşabileceğin kimse yok. Destek talebi açıyorsun kopyala - yapıştır cevaplarla talep kapatılıyor. Acelem yok diyorsanız alın TürkNet bakın gerçekten 75 Megabit geliyorsa kullanın. Baktınız sorun var, Superonline'a geçersiniz. TürkNet'te sorun yaşayana kadar her şey güzel. Sonrası, tabiri caizse ananızdan emdiğiniz sütü burnunuzdan getiriyorlar öyle diyeyim.

Sorun yaşadığında çözebilecek kapasiteye sahip bir robot yok. Robot diyorum çünkü müşteri hizmetlerinde insan yok. Daha doğrusu telefonla arayıp canlı konuşabileceğin kimse yok. Destek talebi açıyorsun kopyala - yapıştır cevaplarla talep kapatılıyor. Acelem yok diyorsanız alın TürkNet bakın gerçekten 75 Megabit geliyorsa kullanın. Baktınız sorun var, Superonline'a geçersiniz. TürkNet'te sorun yaşayana kadar her şey güzel. Sonrası, tabiri caizse ananızdan emdiğiniz sütü burnunuzdan getiriyorlar öyle diyeyim.
Peki Millenicom hakkında bilginiz var mıdır? Çünkü Nisan ayı bitmeden halletmek istiyorum. Şuan seçenek olarak Turk Telekom, Turkcell ve Millenicom seçeneğim var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı