Keenetic Omni DSL N300 fiber altyapida kullanılabilir mi?

yigitshady

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Web tasarım
Elimde bu modem var. İnternet sağlayıcısından VDSL kullanıyordum. Binaya fiber bağlandı, o yüzden fiber altyapıya geçeceğim internet sağlayıcısından. Ama bu modem ile fiber interneti kullanabilir miyim, yoksa modemi değiştirmem mi gerekli?

Elimde bu modem var. İnternet sağlayıcısından VDSL kullanıyordum. Binaya fiber bağlandı, o yüzden fiber altyapıya geçeceğim internet sağlayıcısından. Ama bu modem ile fiber interneti kullanabilir miyim, yoksa modemi değiştirmem mi gerekli?

Uygundur ama en fazla 100 Mbps alabilirsiniz. Zaten fiber altyapıda modem veriyorlar.

Kullanabilirsin ama o cihazda 1000 Mbit portlar yok o yüzden internet hızın 100 Mbit'e kadar kullanılabilir.

Eğer fiberde router zorunlu değilse dışarıdan kendin al çok daha uygun fiyata çok daha iyi bir cihaz alabilirsin.
100 Mbps fiber alacağım zaten, o yüzden şu anki modemi kullanabiliyor muyum diye sordum. Çalışıyorsa o yeterli bana. Sağ olasın cevapların için.

Netspeed kullanıyorum, modem için aylık ücret istiyorlar o yüzden. Teşekkür ederim cevaplar için.

Kendi verdikleri routerı kullanmasan da modem kirası ödemek zorundasın diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı