Kel kalır mıyım?

IMG_20200627_215843.jpg
Saçım bu şekilde genişliği.

Arkadaşlar merhaba. Benim baba tarafı yeğenlerim akrabalarım falan bazısı seyrek bazısı saçlı bazısı kel. Babam kel, dedem saçlı. Anne tarafında herkes saçlı. Bana gelecek olursak saçlarım ince telli ve sıklığı çok sıkın bir altı. Sizce kel kalınır mı? Yeğenim var 22 yaşında ve saçları var.

Çok takma kafanı. Genetiklede bayağı alakalı. Jole, sprey gibi saçlarınıza zarar verecek şeyleri sıkmayın. Kendimi bildim bileli saçıma bu gibi şeyler sürmüyorum. Saçlarınızı kestirmeyi unutmayın. Umarım dökülmez benim de saçım çok sık değil ve anne taraftan dayım kel. Bakacağız artık bence böyle şeyler sürmediğin sürece bir sorun olmaz.

Eki Görüntüle 602494
[/QUOTE]
Uzun yıllar wax ve jole kullanmanın zararı arkadaşlar. Kimseye önermem.🤷‍♂️
Çok takma kafanı. Genetiklede bayağı alakalı. Jole, sprey gibi saçlarınıza zarar verecek şeyleri sıkmayın. Kendimi bildim bileli saçıma bu gibi şeyler sürmüyorum. Saçlarınızı kestirmeyi unutmayın. Umarım dökülmez benim de saçım çok sık değil ve anne taraftan dayım kel. Bakacağız artık bence böyle şeyler sürmediğin sürece bir sorun olmaz.
4-5 sene kullandım o şeyleri kendimi bildim bilelim ve artık bıraktım. Bari dökülecekse geciksin.

Eki Görüntüle 602494

Uzun yıllar wax ve jole kullanmanın zararı arkadaşlar. Kimseye önermem.🤷‍♂️

4-5 sene kullandım o şeyleri kendimi bildim bilelim ve artık bıraktım. Bari dökülecekse geciksin.
[/QUOTE]
Keşke sürmeseydin. Bende biraz önce merak edip saçıma baktım evet gür değil benimkilerde. 3-4 yaş sonra belli olur gibi hadi bakalım nolacak :D.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı