Kelimenin tam anlamıyla hiç arkadaşım yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya hocam düşüncelerim size göre yanlış.

Depresyondaki birine gidip kendine sakla başkaları ile konuşma onları da aşağı çekersin demek bize göre yanlış evet. Karşısına sırf sohbet ettiği için depresyona girecek birileri çıkarsa zaten karşıdaki de normal değildir. Sen gidip daha kötü olsun diye tavsiye veriyorsun resmen başka bir şey yapmıyorsun.

Sadece risk almamasını söylüyorum hocam.

Bu çağın getirdiği bir sorun dostum. Eğer insanlarla konuşmak istersen veya vakit geçirmek müze gez. Nerdesin bilmem ama yani müze varsa git. Ben fotoğrafçıyım çok müze gezdim güzel oluyor. Kafelere çok gitme m*l dolu kafelerde. Parklara git gez dolaş. İstersen kitap oku Photoshop öğren oyun oyna. Benim de hiç arkadaşım yok alıştım artık. İstersen arada buradan yazarım yalnız hissetme.

Eğer bilgisayar oyunları oynuyorsan beraber oynayabiliriz.

Sadece risk almamasını söylüyorum hocam.

Risk almaz ise nasıl değişmesini bekliyorsun peki anlatır mısın? Önüne tabak ile al bak arkadaş gel konuş tam senin kafanda deyip birini bırakmayacaklar sonuç olarak. Sohbet edecek insan bulmak bu kadar kolay iken Discord sayesinde gidip karşısına 2-3 tane insan örneği verip bunlar çıkar diye kalan ihtimalleri de eliyorsun. Resim çiziyorum diyor gitsin gruba girsin konuşsun sohbet etsin resim hakkında onun harici sohbeti sarmıyor ise çıkabilir illaki bir kişiyle her şeyi konuşacak değilsin ya. Bu kadar bağlanmasına gerek yok. Benim de var 1-2 konuda sohbet edip onun harici mesaj atmadığım insan aralarından denk gelecektir kafasına yatkın birileri.

Hocam gereksiz iyimsersiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…