Hocam sizin doğum tarihiniz ne?Çünkü bu bunalımlı hallerin geçecek. Ve ergenlik hali ile neler yazdığını o zaman anlayacaksın. Şuan anlamanı beklemiyorum zaten.
Hocam sizin doğum tarihiniz ne?Çünkü bu bunalımlı hallerin geçecek. Ve ergenlik hali ile neler yazdığını o zaman anlayacaksın. Şuan anlamanı beklemiyorum zaten.
Ne yapacaksınız?Hocam sizin doğum tarihiniz ne?
Hocam bunları demeniz için büyük olmanız lazım.Ne yapacaksınız?
Alakası yok. Tecrübeli olmanız ve görmeniz lazım. Yetiştiğim ortamda örneklerini çok gördüm bundan bilgiliyim az birşey.Hocam bunları demeniz için büyük olmanız lazım.
Ya hocam düşüncelerim size göre yanlış.
Sadece risk almamasını söylüyorum hocam.Depresyondaki birine gidip kendine sakla başkaları ile konuşma onları da aşağı çekersin demek bize göre yanlış evet. Karşısına sırf sohbet ettiği için depresyona girecek birileri çıkarsa zaten karşıdaki de normal değildir. Sen gidip daha kötü olsun diye tavsiye veriyorsun resmen başka bir şey yapmıyorsun.
Zaten okula gitmediğim için arkadaş edinmem mümkün değil, ki okurken de ortaokuldan bir arkadaşım vardı sadece, hani yediği içtiği yattığı yer bile paylaşılan gerçekten kardeşten öte olan biriydi. Sonra ikimiz de birbirimize okkalı kazık attık. Çok beter düşman olduk. Numaralarımızı değiştirdik ulaşmamız mümkün değil. Gördüğünüz gibi oldukça bunaldım bütün gün ya kuşla oynuyorum ya da ev işi yapıp telefonda geziniyorum. Evden çıkmama pek sıcak bakmıyor ailem zaten çıksam ne yapacağım, tek başıma gezmek benim için sorun değil aksine hoşuma gider ama buna izin vermiyorlar. Gerçekten oldukça bunaldım bu yalnızlıktan ve bir senedir böyleyim kafayı yememiş olmam gerçekten mucize.
Eki Görüntüle 1964569
Eki Görüntüle 1964571
Akışa bile düşmemiş, o derece sıkıldım artık bu durumdan.
Eğer bilgisayar oyunları oynuyorsan beraber oynayabiliriz.Zaten okula gitmediğim için arkadaş edinmem mümkün değil, ki okurken de ortaokuldan bir arkadaşım vardı sadece, hani yediği içtiği yattığı yer bile paylaşılan gerçekten kardeşten öte olan biriydi. Sonra ikimiz de birbirimize okkalı kazık attık. Çok beter düşman olduk. Numaralarımızı değiştirdik ulaşmamız mümkün değil. Gördüğünüz gibi oldukça bunaldım bütün gün ya kuşla oynuyorum ya da ev işi yapıp telefonda geziniyorum. Evden çıkmama pek sıcak bakmıyor ailem zaten çıksam ne yapacağım, tek başıma gezmek benim için sorun değil aksine hoşuma gider ama buna izin vermiyorlar. Gerçekten oldukça bunaldım bu yalnızlıktan ve bir senedir böyleyim kafayı yememiş olmam gerçekten mucize.
Eki Görüntüle 1964569
Eki Görüntüle 1964571
Akışa bile düşmemiş, o derece sıkıldım artık bu durumdan.
Sadece risk almamasını söylüyorum hocam.
Hocam gereksiz iyimsersiniz.Risk almaz ise nasıl değişmesini bekliyorsun peki anlatır mısın? Önüne tabak ile al bak arkadaş gel konuş tam senin kafanda deyip birini bırakmayacaklar sonuç olarak. Sohbet edecek insan bulmak bu kadar kolay iken Discord sayesinde gidip karşısına 2-3 tane insan örneği verip bunlar çıkar diye kalan ihtimalleri de eliyorsun. Resim çiziyorum diyor gitsin gruba girsin konuşsun sohbet etsin resim hakkında onun harici sohbeti sarmıyor ise çıkabilir illaki bir kişiyle her şeyi konuşacak değilsin ya. Bu kadar bağlanmasına gerek yok. Benim de var 1-2 konuda sohbet edip onun harici mesaj atmadığım insan aralarından denk gelecektir kafasına yatkın birileri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.