Kellik geni dayıdan mı gelir?

Yaş 24, 25 olduktan sonra çok takmamaya başladım. Ama insan gerçekten üzülüyor. En azından 30'lu yaşlarımdan sonra yaşasaydım kelliği diye. Bana göre o yaş bile çok erken.
Abi 22-23 yaşlarında saç ektirsem olur mu? Tutma ihtimali nedir? Hiç ektirmeyi düşündün mü?

Peki hiç kan değerlerine baktırdın mı? Babamda (51) saç çok ama dayım (50) kel bu durumda %50 şansım mı var demek?

Şimdi bir uzman gibi bunu yorumlayamam doğru olmaz. Kendi açımdan yorumluyorum. 3, 4 farklı doktora gittim. Hepsi aynı yorumu yaptı. Dayıların kelse ama geç ama erken bu kelliği yaşıyorsun. Kısaca bunu söyledi hepsi.

Abi 22-23 yaşlarında saç ektirsem olur mu? Tutma ihtimali nedir? Hiç ektirmeyi düşündün mü?

Çevremde saç ektiren insanlar var. Kelliği elbette kapatıyorlar ama doluluk hazzı vermiyor. Çoğunun görüntüsü böyle.
Saç ektirmeyi düşündüm. Elbette açık alanı kapatıyor ama tarama hazzını vermiyor saç ekimi bence. Doğal gürlük çok başka.

Hocalarım şunu yanıtlarsanız çok sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Doktor bey iyi açıklamış hocam. Kısa bir video.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı