Doğru. Bizim millet menfaatçi, çıkarcı. Bizim milletin şahsi menfaatleri ülke menfaatlerinin önünde. Sonra da çıkarlar vatan millet sakarya. Hadi lan vatan millet sakaryaymış.
Biraz yanlış anlamışsın galiba. Alkol temel tüketim maddesi değil. İçmesen de ölmezsin yani. Peynir de pahalı, diğer gıda ürünleri de pahalı. Alkol lüks tüketim maddesi kalır bunların yanında.
Biraz yanlış anlamışsın galiba. Alkol temel tüketim maddesi değil. İçmesen de ölmezsin yani. Peynir de pahalı, diğer gıda ürünleri de pahalı. Alkol lüks tüketim maddesi kalır bunların yanında.
Gayet doğru anladım. O zaman taze ekmek yeme, bayat ekmek ye. Malum partinin bir milletvekili kuru ekmek buluyorlarsa şükretsinler dedi. Taze ekmek de bayat ekmek yanında lüks o zaman.
Yüksek enflasyon varken, hayat pahalılığı varken, vergi, ceza vs aşırı zam yapılmışken cidden tek sorun alkole gelen zam mı? 5 lt su A-101'de 9 TL. Ekmek 5 TL. Bunlar cidden Türkiye'de yaşıyor mu? Ben çünkü yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı altında eziliyorum.
Zamların hepsi saçma da bu adamda niye beyin kullanma diye bir şey yok acaba? Bütün toplumu ilgilendiren sorunlara dikkat çekmesi lazım gidip başörtüye alkole dikkat çekiyor Sonuna kadar İnce!
Gayet doğru anladım. O zaman taze ekmek yeme, bayat ekmek ye. Malum partinin bir milletvekili kuru ekmek buluyorlarsa şükretsinler dedi. Taze ekmek de bayat ekmek yanında lüks o zaman.
Ekmek dünyanın her yerinde temel tüketim maddesi olarak sayılır. Taze ekmekse şöyledir diye bir şey yok. Ayrıca daha önce hiç alkole temel tüketim maddesi denildiğini duymadım. Ben konu alkole gelene kadar temel gıda maddelerindeki zamları konuşsun Kılıçdaroğlu diyorum. Alkole de şimdilik içen düşünsün. İçmeyen de ölmez.
Ekmek dünyanın her yerinde temel tüketim maddesi olarak sayılır. Taze ekmekse şöyledir diye bir şey yok. Ayrıca daha önce hiç alkole temel tüketim maddesi denildiğini duymadım. Ben konu alkole gelene kadar temel gıda maddelerindeki zamları konuşsun Kılıçdaroğlu diyorum. Alkole de şimdilik içen düşünsün. İçmeyen de ölmez.
Kılıçdaroğlu temel gıda maddeleriyle alakalı konuşmuyor mu? Konuşsun veya konuşmasın alkol fiyatları ile alakalı tepki koymasındaki sakınca nedir? Alkolün önem sırasınını kim, neye göre belirliyor? Konunun gündeme gelmesi sizi neden rahatsız ediyor? Ben gündeme gelmesinden dolayı memnuniyet duyuyorum açıkçası, 1 biranın 45 lira olması kabul edilebilir iş değil, her üründeki pahalılığa çözüm getirilmesi gerektiği gibi, buna da bir çözüm bulunması gerekiyor.