Daha fazla
Doğru. Bizim millet menfaatçi, çıkarcı. Bizim milletin şahsi menfaatleri ülke menfaatlerinin önünde. Sonra da çıkarlar vatan millet sakarya. Hadi lan vatan millet sakaryaymış.Bu millet ek gelir elde etmek için T.C. kimlik numarasını kiraya verir.
Ekmeği yiyen de yemeyen de, suyu içen de içmeyen de ölüyor. Taze ekmeği de kuru ekmeği de yiyen de ölüyor yemeyen de.Ekmek değil, su değil. İçmeyen ölmez.
Biraz yanlış anlamışsın galiba. Alkol temel tüketim maddesi değil. İçmesen de ölmezsin yani. Peynir de pahalı, diğer gıda ürünleri de pahalı. Alkol lüks tüketim maddesi kalır bunların yanında.Ekmeği yiyen de yemeyen de, suyu içen de içmeyen de ölüyor. Taze ekmeği de kuru ekmeği de yiyen de ölüyor yemeyen de.
Nasıl bir kafa![]()
Gayet doğru anladım. O zaman taze ekmek yeme, bayat ekmek ye. Malum partinin bir milletvekili kuru ekmek buluyorlarsa şükretsinler dedi. Taze ekmek de bayat ekmek yanında lüks o zaman.Biraz yanlış anlamışsın galiba. Alkol temel tüketim maddesi değil. İçmesen de ölmezsin yani. Peynir de pahalı, diğer gıda ürünleri de pahalı. Alkol lüks tüketim maddesi kalır bunların yanında.
Ekmek dünyanın her yerinde temel tüketim maddesi olarak sayılır. Taze ekmekse şöyledir diye bir şey yok. Ayrıca daha önce hiç alkole temel tüketim maddesi denildiğini duymadım. Ben konu alkole gelene kadar temel gıda maddelerindeki zamları konuşsun Kılıçdaroğlu diyorum. Alkole de şimdilik içen düşünsün. İçmeyen de ölmez.Gayet doğru anladım. O zaman taze ekmek yeme, bayat ekmek ye. Malum partinin bir milletvekili kuru ekmek buluyorlarsa şükretsinler dedi. Taze ekmek de bayat ekmek yanında lüks o zaman.
Ekmek dünyanın her yerinde temel tüketim maddesi olarak sayılır. Taze ekmekse şöyledir diye bir şey yok. Ayrıca daha önce hiç alkole temel tüketim maddesi denildiğini duymadım. Ben konu alkole gelene kadar temel gıda maddelerindeki zamları konuşsun Kılıçdaroğlu diyorum. Alkole de şimdilik içen düşünsün. İçmeyen de ölmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.