Kemal Kılıçdaroğlu: Alkollü içeceklere yapılan zamlar zulümdür

Şu an halihazırdaki alkol ve sigara fiyatları insanların hayat tarzına müdahale etmekten öte bir şey değil. Bir biranın 45 lira olması, 1 paket sigaranın 40 liralara dayanması akıl alır iş değil.
Herkesin hassasiyeti farklıdır, alkolü sigarayı sevin veya sevmeyin bireysel anlamda sizin kararınız ama kimse, devlette dahil olmak üzere kimsenin yaşam tarzına müdahele etmeye hakkı yok. Umarım seçimlerden sonra aklıselim bir yönetim ile hayatımıza devam ederiz, diyecek bir şey bulamıyorum.

Demokrat dedemin adaylığı sanırım kesinleşti. Oy toplamaya çalışıyor, dede aday olma. Tepkini göster de aday olma.

@reptile Kemal dedem muhtemelen aday olacak, onun provasını yapıyor. Bağımlıları üzerinden dünya kadar vergi almak bence etik değil. Demek istediğinizi anladım da gene de hoş durum değil.

Malum parti iktidara geçtikten sonra her zaman için alkol ve sigaranın vergisi yüksekti. O zamanlar da seslenmedi, şimdi sesleniyor. Seçimi alabileceğine kendisi de inanmıyordur muhtemelen.

Malum parti iktidara geçtikten sonra her zaman için alkol ve sigaranın vergisi yüksekti. O zamanlar da seslenmedi, şimdi sesleniyor. Seçimi alabileceğine kendisi de inanmıyordur muhtemelen.
Bu durumda ben 2. turda gene Erdoğan’ın kazanacağını düşünüyorum. Buraya yorum zamanların çoğu 18 yaşında değil. Kendisi aday olmamalı başka birini aday yapmalılar bence.

Doğru söylemiş adam. Alkol tüketen birisi değilim, ama kullananlara da böyle saçma zamlar yapılması mantık dışı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı