Bkz. Rüzgar Çetin..
Bu arada haberlere bakınırken gördüm. Avukat adamı mahkemede şöyle savunmuş "Kaza alkolün etkisiyle olmadı.." Adam sarhoş, kaldırımda birini ezmiş ve kaza alkolün etkisiyle olmamışmış.. Fazla lafım yok..
İlgili haber.. #Rüzgar Çetin'e 7 yıl 6 ay Hapis Cezası
Bkz. Rüzgar Çetin..
Bu arada haberlere bakınırken gördüm. Avukat adamı mahkemede şöyle savunmuş "Kaza alkolün etkisiyle olmadı.." Adam sarhoş, kaldırımda birini ezmiş ve kaza alkolün etkisiyle olmamışmış.. Fazla lafım yok..
İlgili haber.. #Rüzgar Çetin'e 7 yıl 6 ay Hapis Cezası
Evet ülkede adalet yok fakat bu 2003'den beri değil. Eski dönemlere bakılırsa sırf baş örtüsü taktı diye üniversitelerden atılan öğrenciler var yada sırf başörtülü diye meclisten kovulan milletvekilleri var.
Evet ülkede adalet yok fakat bu 2003'den beri değil. Eski dönemlere bakılırsa sırf baş örtüsü taktı diye üniversitelerden atılan öğrenciler var yada sırf başörtülü diye meclisten kovulan milletvekilleri var.
Basörtüsü yasagina cikan sol görüslü bir cok insan (Parti ismi vermiyorum...) zamaninda ezilirken, basörtülü ya da muhafazakar diye tanidigimiz kesimler bir "GIK" bile cikarmadilar zamaninda hos hala cikarmiyorlar.
Oysa simdi muhafazakar kesimin en cok empati kurmasi zamanidir, zira daha 10 - 15 sene önce su anki pozisyondalar idi.