Çözüldü KemalALKIN Hakkında Şikayetim Var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

FerdiOzturk

Hectopat
Katılım
29 Nisan 2020
Mesajlar
12
Çözümler
1
Yer
Rize
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Hosting Provider
Merhaba,

@blackandyellow adlı kullanıcı ile kendi bilgisayarıma macOS işletim sistemi için kurulum görüşmesi yaptık ve ben de yarı ücretini peşin gönderdim. Sonrasında dün indirdiğim dosyada problem olduğu için tekrar indirmek zorunda kaldım ve bugün akşam 20:00'da sözleştik yapacağına dair. Bu saat oldu ne destek veriyor ne de başka bir şey yapıyor. WhatsApp'dan engelledi beni. Böyle kişilerin burada moderatör olmaya hakkı yok.

Ek olarak bu kişi bana kurulum yapacak diye HDMI çoğaltıcı ve kabloları gibi birçok ekipman aldım bilgisayara, şimdi bu işi yapmadı diye ekipmanlar elimde kaldı.

@Recep Baltaş kişi hakkında gereğinin yapılmasını istiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba Arkadaşlar,

Recep bey ile bugün birebir görüşmemize istinaden kendisine öncelikle binlerce kez teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

Akabinde ben kendisi ile sadece macOS işletim sistemi kurulumunda destek almak için konuşmaya başlamak isterken bana hiç aklımdan geçmediği halde @blackandyellow adlı kişinin sözüne güvenerek aldığım ürünlerin tüm ödemesini bana göndermiştir.

@Recep Baltaş tekrardan teşekkür eder ve başarılarınızın devamını dilerim.
Bu şahıs birinin daha canını yakarsa bende artık susmacağım dedim ve görüyorum ki bu şahıs devam ediyormus can yakmaya. Benim de canımı yakmisti. Konuyu şimdi açtım


Konum belki açılmaz o yüzden buraya da yazayım istedim.

Merhaba,
Kendisi ile bu siteden tanıştım. Ücretli destek verdiğini öğrendim. Donanım listemi kendisine, gönderdim. Donanım parçalarımin hepsi bu forum olsun yabancı forumlar olsun kendine rehber ederek satın almıştım. Kendisi uzaktan bağlandı, WhatsApp ile görüşme sağlayıp BIOS vb ayarları yaptık. Kurulumu tamamlamaya çalıştık ama bir türlü tam kurulum olmuyordu. Zaten o kısma kadar yapılan her şeyi ben rehberlerden yapabiliyordum. Ucret ödediğimiz için bir çözüm bekliyorduk.

Kendisi uzaktan bağlanıyor ezbere öğrendiği şeyleri yapmaya çalışıyordu. Ücret ödediğim için bana özel EFI kext vb şeyler hazırlaması gerekiyordu yok hazırlamadı. Ben kendim yabancı kaynaktan çakma EFI buldum ekran kartım için sorunu az da olsa çözdüm. Bu süreçlerde ısrarla kendisi kendi ekran kartını benimle takas için zorluyordu beni. Mac PC'de bu daha iyi diye vb... Ben de istemedim. Benim ekran kartım Radeon 5700XT.

Sonra kendisi işini yarım bıraktı beni öylece bıraktı. Bu süreçte bir gün anlaştık uzaktan bağlanması için o gün katılım sağlamadi ve beni engelledi... 200 TL m boşa gitti... Dekont aşağıda.

Her emeğin karşılığı vardır ama tamamlanmamış işlem için bu ücret olamaz... Hakkımı istiyorum...
Bu forum hakkımı vermeleri için destek olması gerekiyor. Çünkü kendisi burada yetkili.

@Recep Baltaş
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2020-05-08-08-15-20-136_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-05-08-08-15-20-136_com.android.chrome.jpg
    312,2 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG_20200508_081912.jpg
    IMG_20200508_081912.jpg
    167,1 KB · Görüntüleme: 110
Son düzenleyen: Moderatör:
Konuya moderatörler dahil kimsenin ses çıkarmadığını görüyoruz. Anlaşılan herkes birbirini kolluyor. Konu da unutulup gidecek. Biz de yazdıklarımızla el ele baş başa kalacağız...

Mantıklı açıklama ve iade bekliyorum. Yoğun olabilirler. Bugün cevap gelir diye düşünüyorum adaletli bir şekilde.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benimle irtibatı kesip, cevapsız bırakıp, sonra SMS atıyorsunuz. Sonra da buraya taşıyarak, zihinleri karıştırıyorsunuz. En başında deseydin iade alırdın ve işlemden kaç ay vs geçmiş. Madem bu kadar güvensizdiniz vs. Sizi Allah'a havale ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -11 Eksi
Benimle irtibatı kesip, cevapsız bırakıp, sonra SMS atıyorsunuz. Sonrada buraya taşıyarak, zihinleri karıştırıyorsunuz. En başında deseydin iade alırdın ve işlemden kaç ay vs geçmiş. Madem bu kadar güvensizdiniz vs. Sizi Allah'a havale ediyorum.

Engellediğini gördükten sonra size irtibat için neden çabalayım. Evet 2 ay geçmiş üzerinden
Ama bu süre içinde sizde değişen hiçbir şey olmamış. macOS sevdamı başkalarının gerçekten hizmeti ile hallettim. İnsan ve para kolay kazanılmıyor ama çok kolay kaybediliyor. Rabbimize havale ettiysek ne güzel o zaman hiç sorun yok. Çünkü vicdanımda rahat benim. İademi yaparsanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hizmeti yarım bırakıp engellemek nasıl bir mantık? @Kemalalkın.

Açıklayabilirseniz insanları neden engellediğinizi, belki durumu anlayabiliriz.

İşte niyet burada açıkça belli... Dediğin gibi yarım kaldıysa ben sana hakaret etmemiş isem engellemek nedir?.. SMS atıyorum çünkü paramı geri istiyorum. Hesap bilgilerimi sana attım.

Yazdığım mesaja bile spamlamak diyorsunuz ya şaşıyorum.

@blackandyellow

@Recep Baltaş
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı