Kemanı nasıl hızlıca satabilirim?

Serdar ak

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Valencia V160 kemanım var, satmak istiyorum. Sahibinden ve Letgo'ya koydum ama kısa bir sürede satmam lazım. İstanbul'da tanıdığınız, bildiğiniz, 2. el keman alan bir yer var mı?

Müzik mağazalarına satabilirsiniz belki fakat normal alıcılara göre daha az fiyat biçeceklerini düşünüyorum.

Onun dışında, burada ilan açabilirsin:

"Sıfır gibi" diyip, mağaza fiyatından 50tl ucuza satmaya yeltenmiyorsanız çok vakit geçmeden satarsınız.

Müzik mağazalarına bulaşmayın. Ölü fiyatına alır ya da "bize bırak, satılırsa paranı veririz" derler. Sonra üstüne bir bardak soğuk su içersiniz.
Aynı ürünü satanların ilanlarına bakıp uygun fiyat vermeye çalışın.

"Sıfır gibi" diyip, mağaza fiyatından 50tl ucuza satmaya yeltenmiyorsanız çok vakit geçmeden satarsınız.

Müzik mağazalarına bulaşmayın. Ölü fiyatına alır ya da "bize bırak, satılırsa paranı veririz" derler. Sonra üstüne bir bardak soğuk su içersiniz.
Aynı ürünü satanların ilanlarına bakıp uygun fiyat vermeye çalışın.
Herkesin verdiği fiyatın 75 tl, sıfırın 200-300 tl altına veriyorum yeni gibi olmasına rağmen, sizin hiç tecrübeniz oldu mu ortalama kaç günde satılma ihtimali var?

Herkesin verdiği fiyatın 75 TL, sıfırın 200-300 TL altına veriyorum yeni gibi olmasına rağmen, sizin hiç tecrübeniz oldu mu ortalama kaç günde satılma ihtimali var?

İkinci elde en önemli şey fiyat. Eğer diğer 2. el satanlara göre avantajlı bir fiyat viriyorsanız pek uzun beklemezsiniz. Diğer yandan ilanın görselleri. Ürünün temizliği, ilandaki açıklamalarda önemli. Detalı resimler koyun, sapın durumu, kasanın önü arkası gayet belirgin net görülür olsun.

Çok ilan görüyorum; resim koymamış ya da koymuş ama ürün pislik içinde vb... Böyle durumlarda satış yapabilmeyi kimse beklemesin.

İlanınızın linki var mı? Merak ettim.

İlanınızın linki var mı? merak ettim.
Atma hakkım var mı bilmiyorum o yüzden sürprizbozan ile atıyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı