Kemove K68 alınır mı?

Bütçe
1500
Yazılımı fena değil bana kalırsa Akko yazılımından daha iyi ve şarj olarak pek bilgim yok ben genelde kablolu kullanıyorum ama günde 6-7 saat ışıkları kapalı şekilde kullanırsanız 15-20 gün gider diye düşünüyorum. Theory ve Monet arasındaki fark ise sadece görünüş.
Teşekkür ediyorum hocam, çok yardımcı oldunuz. @serhatcandev size de çok teşekkür ederim.

Akşam alacağım kısmetse.

hocam bu klavyelerde ISO falan ne oluyor acaba?
ISO sürümü büyük enter ve küçük shift olan versiyonu, diğerinde büyük shift ve küçük enter var zaten görsellerinden görebilirsiniz. Tamamen kişisel tercih meselesi yani.

ISO sürümü büyük enter ve küçük shift olan versiyonu, diğerinde büyük shift ve küçük enter var zaten görsellerinden görebilirsiniz. Tamamen kişisel tercih meselesi yani.
Anladım hocam. Ben küçük enter, uzun shift'e alışığım.
Bana uygun olan bu yani. İyiymiş öğrenmiş olduk.
1686139288661.png

@AdaBagcibasi

Hocam Amazon siparişi iptal etmiş, bir gördüm ki fiyat X2 olmuş bi anda, belki de EPOMAKER iptal etti neyse sonuç olarak Gateron Yellow Pro olarak tek bir klavye var fakat emin değilim.

Bunu öneriyor musunuz? Yoksa alternatif önerebilir misiniz?

@AdaBagcibasi

Hocam Amazon siparişi iptal etmiş, bir gördüm ki fiyat X2 olmuş bi anda, belki de EPOMAKER iptal etti neyse sonuç olarak Gateron Yellow Pro olarak tek bir klavye var fakat emin değilim.

Bunu öneriyor musunuz? Yoksa alternatif önerebilir misiniz?
Attığınız klavye de güzel bu fiyata alınabilir, aradaki farklar attığınız klavyenin TKL olması ve farklı stabilizer kullanması.

Bu klavyedeki stabilizer daha mı iyi? Bilginiz var mı.
Çok fazla bilgi yok internette. Ben de ikisini de denemediğim için bilmiyorum ama bu klavye üzmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı