Kemove K68-61 alınır mı?

Ağır olması daha iyi mi oluyor? Birde izlediğim videoda red daha tok gibi gelmişti.
Ağır olmasının iyi veya kötü olması kişisel tercih aslında. Şöyle videoyu bırakayım. Kasa K61 değil fakat aynı kasada test edildikleri için farkı düzgünce dinleyebilirsiniz. Ben çok bir fark göremedim ses açısından
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Modlma dediğimiz nasıl oluyor? Neyle yapılıyor ve zor mu?

Ağır olması hoşuma gider çok ağır olmadıkça.
Pamuk ve maskeleme bandı yeterli. Maskeleme bandı kağıt bant olarak da geçiyor. Alternatifi elektrik bandı fakat pek önerilmez. Klavye'nin içini açıp kasayı pamuk ile dolduruyorsunuz PCB'nin arkasına 3 kat maskeleme bandı sarıp kablo boşluklarını açıyorsunuz. Sonra geri takıyorsunuz. Bu benim en sevdiğim yöntem.

Ben K68 aldığımda K61 yoktu. Şu an olsa K61 tercih ederdim. K68'te bulunan low profile DSA keycapslere 2 aydır alışamadım.

Pamuk ve maskeleme bandı yeterli. Maskeleme bandı kağıt bant olarak da geçiyor. Alternatifi elektrik bandı fakat pek önerilmez. Klavye'nin içini açıp kasayı pamuk ile dolduruyorsunuz PCB'nin arkasına 3 kat maskeleme bandı sarıp kablo boşluklarını açıyorsunuz. Sonra geri takıyorsunuz. Bu benim en sevdiğim yöntem.
Peki tuşa bastığımda o pamuklara deyicekmi? Hissiyat farkı olacak mı yoksa yalnızca ses farkı mı oluyor?
Ben K68 aldığımda K61 yoktu. Şu an olsa K61 tercih ederdim. K68'te bulunan low profile DSA keycapslere 2 aydır alışamadım.
Tuşları küçük demek mi oluyor bu?

Fransa'dan vergisiz şekilde k68 alıyorum. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı