Kenar tırtıklanma sorunu

Yer
Kayseri
Daha fazla  
Uzun zamandır araştırıyorum kimse sonuç almış değil. Neyden kaynaklandığı da belli değil. Kafaları yedirtiyor, oyundan zevk aldırtmıyor. Bütün ayarları açsan da indirsen de sorun yine var. Ekran kartı değişti yine aynı. Bir yol gösteren olsa AMD'ye sunsak bu sorunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni anti-aliasing metodundan dolayı böyle. MSAA oyunlardan çıkartılıyor. TAA kullanılıyor.
Bak bu konsoldan. Konsollarda böyle bir problem yok. Evet FPS 30 ve 60 ile sınırlı. Ama göz zevki çok iyi.
Xbox One X'ten.
IMG_20200116_102952.jpg

Uzun zamandır araştırıyorum kimse sonuç almış değil. Neyden kaynaklandığı da belli değil. Kafaları yedirtiyor, oyundan zevk aldırtmıyor. Bütün ayarları açsan da indirsen de sorun yine var. Ekran kartı değişti yine aynı. Bir yol gösteren olsa AMD'ye sunsak bu sorunu?
Tam da bu muhabbeti araştırıyordum. Şu videodan çıktım az önce;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Umarım yardımcı olur.

Arkadaşlar boşuna çözüm aramayan yok çözümü.
Neler yapıldı, neler nedendi şimdi yazsam 2 sayfa yazı çıkar bulunamıyor çözümü.

MSAA'nın yeni oyunlarda çıkarılması nedeni bu. TAA var artık.
Hocam yeni den kastınız nedir 5-6 yıl önce de yaşayan var bu sorunu o zaman yoktu sanırım TAA.
2016 tarihin de açılmış bu konu.
Daha da eski tarihte açılanlar var.
Benim denemediğim yol kalmadı gitmiyor lanet gibi yapıştı kaç kere sistemi değiştirdim.Halen daha değiştirmeye devam ediyorum.

Hocam yeni den kastınız nedir 5-6 yıl önce de yaşayan var bu sorunu o zaman yoktu sanırım TAA.
2016 tarihin de açılmış bu konu.
Daha da eski tarihte açılanlar var.
Benim denemediğim yol kalmadı gitmiyor lanet gibi yapıştı kaç kere sistemi değiştirdim.Halen daha değiştirmeye devam ediyorum.
Bir ara ben de taktıydım bu olaya. GTX 1070 varken. Ama şu an RX 5700 XT ile hissetmiyorum sanırım ya da alıştım. GTX 1070'de kafayı yiyordum bu olay yüzünden.

Ne kadar alışmaya çalışılsa da gerçekten kafaları yedirtiyor. Fortine da görmemeye çalışıyorum ama belli uzaklıktaki nesneler çok bariz ben buradayım diyor. LOL de ise sadece TFT giriyorum onda da karakterlerin hepsinde tırtıklanma oluyor. AMD bunu görmüyor mu acaba ?

Yeni anti-aliasing metodundan dolayı böyle. MSAA oyunlardan çıkartılıyor. TAA kullanılıyor.
Bak bu konsoldan. Konsollarda böyle bir problem yok. Evet FPS 30 ve 60 ile sınırlı. Ama göz zevki çok iyi.
Xbox One X'ten.
Eki Görüntüle 487207

Şu görselin güzelliğine, şu oyuna bir bak. :D Yeniden başlayası geliyor insanın..

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı