Çözüldü Kenarı kırılan klavye nasıl tamir edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

580924

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul Başakşehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
16GB RAM 512GB SSD RTX 4050 6GB 140W CORE İ5 12500H
Meslek
Öğrenci
Manzara bu. Elimden düşürdüm ve kırdım. Daha yeni almıştım ve garanti dışı kalmış oldu. Bunu nasıl tamir edebilirim? Babam görürse el-fatiha olabilirim. Çalışıyor ancak böyle durması kötü.

77b32f4a-c511-4b3b-87ef-45dd6a498dbc.jpg

Manzara bu. Elimden düşürdüm ve kırdım. Daha yeni almıştım ve garanti dışı kalmış oldu. Bunu nasıl tamir edebilirim? Babam görürse el-fatiha olabilirim. Çalışıyor ancak böyle durması kötü.

Eki Görüntüle 2341627

Marka Rampage miş normal geldi böyle bir şey olması her neyse bant ile kapatabilirsin ama sıkman gerekebilir.

Elektrik bandı sarabilirsiniz.

Tamiri olmaz oranın elektrik bandı çek devam et kullanmaya.

Marka Rampage miş normal geldi böyle bir şey olması her neyse bant ile kapatabilirsin ama sıkman gerekebilir.

En mantıklı seçenek elektrik bandı gibi, daha birçok seçenek var ama atraksiyona gerek yok bir de sağlamlıkları şaibeli.

Bant ile çok iyi olmaz babam fark eder. Acaba silikon ile yama yapıp üstünü siyah boya ile boyasam ne olur? Bir de eski parçaları kayboldu.

Bant ile çok iyi olmaz babam fark eder. Acaba silikon ile yama yapıp üstünü siyah boya ile boyasam ne olur? Bir de eski parçaları kayboldu.

Bir adet boş switch alıp kırıp yerin içine sokup şöyle de bir keycaps alıp süs yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı