Hayatta bir Steam'den oyun oynamak mı var?Hayatsızlar gibi Steam'den oyun oynayacağıma boş zamanımda böyle bir şey yapmak istedim.
Hayatta bir Steam'den oyun oynamak mı var?Hayatsızlar gibi Steam'den oyun oynayacağıma boş zamanımda böyle bir şey yapmak istedim.
Hocam, onu şey anlamda söylemiştim yani akşama kadar CS filan oynayanlar için. Yani çok fazla zamanımı almıyor zaten.Hayatta bir Steam'den oyun oynamak mı var?
Sen yaptığından memnunsan bize bir şey demek düşmez. Zevk meselesi.Hocam, onu şey anlamda söylemiştim yani akşama kadar CS filan oynayanlar için. Yani çok fazla zamanımı almıyor zaten.
Anladım. Sorun yok o zaman.Hocam, onu şey anlamda söylemiştim yani akşama kadar CS filan oynayanlar için. Yani çok fazla zamanımı almıyor zaten.
Son zamanlarda kendi dilimi geliştirmek istiyordum ve sonunda bugün başladım.
Amacım küreselleşen bu dünya da iletişimi daha da kolaylaştırmak ve ortak bir dil oluşturmak istiyorum. Dilin ismi sanırım "okaizum" olacak. İsim öneriniz varsa yazabilirsiniz.
Aslında hedefim çok basit, kolay ve sondan eklemeli bir üretmeye çalışıyorum. Dil tamamen uydurma olacak. Başka bir dilde bulunmayan sözcükler ve ekler olacak.
Şimdilik "zamanlar, sayılar, kişiler, aylar ve günler" kısmını tamamladım. Dil sonran eklemeli olacak ve ek sözcükten ayrı yazılacak. Sözcük eke göre çekimlenmeyecek.
İşte şimdilik ilerlemelerim;
Eki Görüntüle 1344124
Sizce bu dili daha nasıl geliştirebilirim? İleride bunu bir sözlüğe çevirmeyi düşünüyorum.![]()
Okaizum Dili
2017'den bu güne, Türkiye'nin en büyük Teknoloji ve Bilim haber sitesi. Her gün yepyeni Teknoloji ve Bilim haberleri Tekno-Lokum' da.tekno-lokum.blogspot.com
örneğin bir cümle,
"Marih lomazo dor nasti mohes mar"
(Ben okula şimdi okula gidiyorum)
Hocam, evet orası biraz garip oldu ya.Hocam Allah'ı direk Allah diye yazsaydınız ya, Ang ne hocam.
Emin olun oyun oynamak size bu dili oluşturmaktan çok daha iyi şeyler katacak...Hayatsızlar gibi Steam'den oyun oynayacağıma
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.