Kendi diliniz var mı?

277662

Kilopat
Makaleler
5
Ben arkadaşım ile bir tane oluşturdum da üstünde çok durmadık. Genelde zor durumlarda kullanırız. Dilin adı yok 😄

Basamari = Mühim olan, sapıkça şey veya küfür anlamında kullanılır.
Helen = Eğer karşıdaki şey çok üst seviye ise Basamari kelimesinin yanında Helen eklenir.
M.M.M = Bunun anlamını açıklayamam ama bir şeyin şifresi.

Şu anlık bunları oluşturduk. Sizin bir diliniz var mı? Daha doğrusu zor anlarda kaldığınızda kullanmanız gereken kelimeler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dilim yok alfabem var ileride yayıncı olursam YouTube'a başlayacağım başka bir kanalda o alfabeyle gizemli şey şeyler yapacağim adı: Rimsin.
Arkadaşla yapmıştık hocalar notu aldığında okuyamaz diye.

Dil olarak yok da tabir mi dersiniz ne denir bilmiyorum ama bilindik kelimelere çok farklı anlamlar yükleyip insanların içinde kullanıyorum. Yakın arkadaş çevrem biliyor anlamını sadece.

Left 4 Dead 2 oynarken arkadaşla birlikte zombilere ve birkaç enfekteye saçma sapan lakaplar takıyoruz. Bu belki Left 4 Dead dili sayılabilir.

Smoker diye yazılır ama bizde okunuşu "sımoker"dir. Hunter diye yazılır ama bize göre o "hünter"dir.
Tank diye yazılır fakat bize göre o "ayıoğluayı" diye okunur. Cadı diye söylerler fakat bize göre o "ağlayan karı"dır.

Bir de zombiler arasında farklı bir zombi vardır. Yerde iki ayak iki eli yani 4 ayak tarzı yürüyen, oyun içinde "Mudman" diye geçen bir zombidir. Ama bize göre o ;

"b*kadam"dır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı