Kendi kendine açılan reklam siteleri sorunu

Ekrem ÖZ

Hectopat
Katılım
13 Kasım 2012
Mesajlar
160
Yer
Isparta SDÜ
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci - Endüstri III
Bir linkte tıkladığımda yeni bir sayfa açıyor kendi kendine ya da video izlerken ekranı büyütme seçeneğine tıkladığımda kendi sayfasına yönlendiriyor. Birde bu fotoda sağ taraftaki reklam çıkıyor. Anti-virüs ile tarattım ama bir şey çıkmadı. (AVG Zen)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu film sitesinde dediğin durum mevcut. Bu virüsten kaynaklı bir durum değil. Bu sitelerde herhangi bir yere tıkladığın zaman ilk tıklamayla reklam açılır sonraki tıklamalarınla istediğin yeri açabilirsin. Sağ ve soldaki reklamlar da sitenin aldığı reklamlardır. Bu siteler haricinde normal sitelere de girdiğin zaman dediğin olaylar oluyorsa tarayıcında bir problem var demektir.
 
Benim de benzer bir sorunum var hangi sitede olursam olayım yeni sekmede siteler açılıyor bazen abartılı oluyor bu durum hangi AV'yi ya da anti malware i denesemde taratsam da geçmedi bir türlü güvenli modda taratmadıgım program kalmadı nerdeyse bir ara hosts dosyasının değişik oldugunu yani default olmadığını görüp düzelttim ama gene çare yok hala devam ediyor format atmak istemiyorum var mı bir çözümü? Saygılar
Denedeğim programlar AVG,SUPERANTISPYWARE-MALWARE,KASPERSKY,BITDEFENDER,HITMANPRO,MALWAREBYTE,ADV SYSTEM CARE ve bir kaç tane daha şuan EMSISOFT u kullanıyorum sadece.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı