Oyunu indirmeye koymuştum daha sonra durdurdum. Lakin Steam'e bir dahaki girişimde oyunu kendi kendine iade etmiş. Neden böyle oldu? Bi' ayar falan mı açık?
Büyük ihtimalle öyle. Mağazada dili her girdiğimde Çince'ye çevriliyor. Ayrıca oynamama rağmen Dota 2 kütüphaneye eklenip gizlenmiş. Ne yapmam lazım? Tüm hesaplardan çıkış yapıp parola değiştirmek işe yarar mı?
Büyük ihtimalle öyle. Mağazada dili her girdiğimde Çince'ye çevriliyor. Ayrıca oynamama rağmen DotA 2 kütüphaneye eklenip gizlenmiş. Ne yapmam lazım? Tüm hesaplardan çıkış yapıp parola değiştirmek işe yarar mı?
Büyük ihtimalle öyle. Mağazada dili her girdiğimde Çince'ye çevriliyor. Ayrıca oynamama rağmen DotA 2 kütüphaneye eklenip gizlenmiş. Ne yapmam lazım? Tüm hesaplardan çıkış yapıp parola değiştirmek işe yarar mı?
Parolanızı değiştirin, telefonunuzdan Steam Guard'ı aktif edin ve tüm hesaplardan çıkış yapın. Ayrıca güvenlik sorunu yaşamamak için 3. parti sitelere Steam hesabınızla giriş yapmayın, özelden Steam hesabınız tehlikede tarzı uyarılarda bulunan dolandırıcılara itibar etmeyin, bilgisayarınıza komple virüs taraması yapın.
Şu an e-posta dahil her şeyi değiştirdim, Steam Guard'ı aktif ettim, tüm cihazlardan çıkış yaptım. İadenin cüzdana yüklenmesini bekliyorum. İade onaylandığında tekrar alıp 2 saat açacağım ki tekrar iade edemesin.
Şu an e-posta dahil her şeyi değiştirdim, Steam Guard'ı aktif ettim, tüm cihazlardan çıkış yaptım. İadenin cüzdana yüklenmesini bekliyorum. İade onaylandığında tekrar alıp 2 saat açacağım ki tekrar iade edemesin.