Kendi kendine sürekli konuşmak

Aynı durumdayım dediğiniz gibi. Beni en iyi şekilde anlayan tek kendim.
Herkesin arkadaşları olunca sanki banada gerekliymiş gibi hissediyor insan ama aslında dediğiniz gibi olmalı.

21 yaşındayım kendimi bildim bileli kendimle konuşuyorum ve içimden de değil. Birçok zaman sesli şekilde dışardan konuşuyorum. Açıkçası çok memnunum ya tek başıma falan hiç sıkılmam etmem. Kendi kendime espri yapar gülerim

Özellikle biriyle tartıştıktan sonra ya da biriyle görüştükten sonra eğer görüştüğüm kişi yanımdan üzgün ayrıldıysa aynanın karşısına geçip kendimi yargılarım. Aynadaki ben, beni yargılayan insan olur. Konuşurum kendime. Rahatlatır, aydınlatır, hissettirir, düşündürür. Yap bunu. Sen yolunda yürü bırak ne derlerse desinler.

Kendimle konuşurken cevap da veriyorum bazen tartıştığımız da oluyor kendisiyle. Kafaya takılacak bir şey olduğunu sanmıyorum bir nevi düşünmek de kendinizle konuşmaktır kanımca.

Aynı durumdayım dediğiniz gibi. Beni en iyi şekilde anlayan tek kendim.

Herkesin arkadaşları olunca sanki banada gerekliymiş gibi hissediyor insan ama aslında dediğiniz gibi olmalı.
Arkadaş bir yere kadar. Sevgili daha yakın ve iyi olur. Her şeyinizden anlayabilecek bir sevgili.

Ben kendimi bildim bileli aynı sorunla uğraşıyorum evde annem var televizyon izliyoruz
ben diyorumki ya bu adamda çok acı çekti diyorum
sonra yine ben,
Aynen kanka babası çok eziyet çektirdi diyorum.Evdekiler bana bakıyor ama alıştık

Bunu deniycem. O konuda çok sıkıntı çektim dediğiniz gibi.
Arkadaşım var, yanlız da değilim ama bende yapıyorum hem de çok fazla.
Olabiliyor. Bence kendinizle konuşmaktan da arkadaşla konuşmak kadar zevk alıyor olabilirsiniz.
Kendimle konuşurken cevap da veriyorum bazen tartıştığımız da oluyor kendisiyle. Kafaya takılacak bir şey olduğunu sanmıyorum bir nevi düşünmek de kendinizle konuşmaktır kanımca.
Haklısın hocam.
Arkadaş bir yere kadar. Sevgili daha yakın ve iyi olur. Her şeyinizden anlayabilecek bir sevgili.
Hocam bir kere oldu tövbe ettim.
Ne güzel .

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şaka bir yana ergenlikte böyle şeylerin olması normal ama kendini fazla kaptırma her şeyin fazlası zarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…