Kendi LoL Şampiyonunuzu Yapın

EkmekArasıRam

Decipat
Makaleler
15
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1 adet ekmek. 5-6 Tane ram.
Meslek
Freelancer
Kendi LoL şampiyonunuzu tasarlayın.
Adı: Warfe
Türü: Tank, Support.
Özelliği: Oyunun en iyi Support'u ve en fazla cana sahip şampiyonu.
Yetenek 1: 10 saniye bekleme süresi var. Warfe, etrafındaki takım arkadaşlarına, takım arkadaşlarının canının %10'u kadarlık bir kalkan kazandırır. Warfe ise takım arkadaşlarına kazandırdığı kalkan canı kadar bir kalkan kazanır. Eğer etrafında hiç takım arkadaşı yok ise canının %10'u kadar kalkan kazanır.
Yetenek 2: 5 Saniye bekleme süresi var. Warfe, kendisine en yakın takım arkadaşına bağlanır. Bağlantı süresi boyunca takım arkadaşı can yeniler, büyü süreleri kısalır, hızlanır ve hasarı artar. Takım arkadaşı öldürüldüğünde ise warfe de ölür.
Yetenek 3: Warfe, kendini taşlaştırır ve böyle kaldığı sürece etrafındaki takım arkadaşları %25 hasar arttırması alır. Warfe; öldüğünde, stun veya herhangi bir itme etkisine maruz kaldığında bu durum bozulur.
Ulti: Warfe, en yakın düşmana atlar. Warfe sadece kulelerden ve atladığı kişinin takım arkadaşlarından hasar alır. Warfe düşmanı üstünde olduğu sürece ona sürekli hasar verir, yavaşlatır, aldığı hasarı %10 arttırır ve güçsüzleştirir.
Pasif: Warfe her ulti kullandığında veya öldüğünde maximum canı %5 artar.

Takım arkadaşı öldürüldüğünde ise warfe de ölür.
Biraz saçma olmuş. Yani yeni herolara getirecekleri max saçmalık Kindred Ultisidir daha üstünü yapmazlar.

Ben şampiyon tasarlamak yerine 1 şampiyon siliyorum. O da tabii ki lüzumsuz Shaco. Kabul etmezlerse Teemo'da olur eğer ikisini de gereksiz olduğu için oyundan çıkarma kararı alırlarsa ne ala ne ala.

Biraz saçma olmuş. Yani yeni herolara getirecekleri max saçmalık Kindred Ultisidir daha üstünü yapmazlar.

Ben şampiyon tasarlamak yerine 1 şampiyon siliyorum. O da tabii ki lüzumsuz Shaco. Kabul etmezlerse Teemo'da olur eğer ikisini de gereksiz olduğu için oyundan çıkarma kararı alırlarsa ne ala ne ala.
Ben Lulu'yu silerdim, Shaco ile Youmu, Canbiçen, Tahsildar, Fırtınabiçen varken nişancısına arkadan keskin sağanak ile 3 kere kritik vurmama rağmen her şeyini atıp adamın yarı canının bile gitmemesini sağladı. NEFRET EDİYORUM CÜCEDEN.
Kritiklerin tanesi 1.2k civarı vuruyor üstüne Q yeteneği, eşya pasifleri ve zırh deşme var. Ha bu arada kendisine vurduğumda hem beni dönüştürüyor üstüne gelip canı kadar kalkan alıyor.

Adı: Alpha

Pasif: Alpha yanında onunla birlikte savaşan bir kurt sürüsü çağırır. Kurtlar Alpha ile aynı hedefe saldırır.

Q: Alpha rakibin üzerine atılır ve onu işaretler. Alpha işaretli bir hedefe saldırdığında %45 saldırı hızı ve 30 saldırı gücü kazanır.

W: Alpha ve kurtları ekstra saldırı gücü kazanır ve vuruşları kısa bir süreliğine rakipte kanama yükü bırakır. Her yük 25 hasarlık bir efekt bırakır.
10 Yüke ulaştığında saniyede 250 hasar verir.

E: Alpha ve kurtları 2 saniyeliğine %50 hasar azaltma kazanır.

R: Alpha ve kurtlar aşırı güçlenir ve dönüşüm geçirir. Yeteneklerinin bekleme süresi kısa bir süreliğine %50 azalır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı