Komik bir espri yapın

(Bizzat ve bizzat bana özgü espriler) Isı kayarsa ne olur? Kayısı!
Ağ acıkırsa ne olur? Ağaç!
Bilgisayar gerçekten de bilgi mi sayıyor? Evet!
Ba kelimesini aratırsak karşımıza ne çıkar? Araba!
(Bunu bir yerde okudum.) Ahmet çok çalışkan bir 3. sınıf öğrencisidir. Bir gün öğretmeni ona "Siyaset nedir?" diye sormuş. Ahmet'te bunu bilmediği için eve gidip bir sürü site, ansiklopediye bakar ama bulamaz. Sonra aklına babası gelir. Babasına "Baba siyaset nedir?) diye sorar. Babası biraz düşündükten sonra şöyle cevap verir:
- Eve parayı kim getiriyor?
- Sen.
- Ben hükumet oluyorum. Evde parayı harcayan kim?
- Annem.
- Annen de * oluyor. O halde dadınız işçi, sen halk, kardeşin ise gelecek oluyor.
Sonra konuşma biter. Ahmet anlamıştır siyaseti. Gece olur yatarlar. Sonra gecenin bir vakti Ahmet kardeşinin ağlamalarıyla uyanır ve altına yaptığını anlar. Annesini çağırmaya gider ama annesini bir türlü kaldıramaz. Bir de bakar ki salondan bir takım sesler geliyor. Salona gittiğinde babasıyla dadısını uygunsuz yakalayan Ahmet'in ağzından aynen şu kelimeler dökülür:
- Hükumet işçiyi sömürüyor, * uyuyor, gelecek b*k içinde. Halk ne yapsın?
(Bunları da başkalarından duydum.) Giresun'un kenarında neden deniz var? Çünkü "Giresun" diye!
Giresun'a girerken "Giresun" yazıyor da neden çıkarken "Çıkasun" yazmıyor? Bu espri daha cevaplanmadı.

Not: "*" işaretinin bulunduğu yerde tam olarak ne geçtiğini hatırlayamadım, gördüğüm yere de giriş yapamıyorum. O yüzden bir şeyler söylersiniz veya bunu gördüğüm yer İnstagram. Paylaşan kişi ise "Fıkra Reis". Artık kendiniz bakarsınız.

Bir gün bir deveye sormuşlar: "e be deve senin boynun neden bükük?" diye, deve de demiş ki "yaradana sorun." dini mizah falan değil bir gün sınıfta hikaye anlat denildi ve böyle bir şey uydurdum. O gün bugündür yakın arkadaşımla ne zaman hatırlasak güleriz.

Devenin nerem doğru ki demesi gerekmiyor mu?

LimON.

limon-p-2231.jpg

LimOFF.
2c23c234.PNG

--

KafeİN.
1_d018Z-2XYMnbGwZ8Ca4f6Q.jpg

KafeOUT.

depositphotos_32439135-stock-photo-wc-girl.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri