Kendi mekanik klavye tuşumu nasıl yaparım?

ardakdrequan

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i7-10510U
Nvidia GeForce MX250
Meslek
Mezun
Bunu nasıl yapabilirim? Direncin ne olduğunu vs bilen var mı?

Dosya Ekleri

• 110000068058658.jpg
    110000068058658.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 70
Resim çok kalitesiz alttaki bir PCB'ye benziyor. Kendi tuşunuzu yapmaktan kastınız nedir?

Yani internette önüme çıktı direncin değerini bilen vara yapacaktım. Seti vars boyle alacağım bildiğin setlerden varsa link atar mısın?

Yani internette önüme çıktı direncin değerini bilen vara yapacaktım. Seti vars boyle alacağım bildiğin setlerden varsa link atar mısın?
Dostum yapmak istediğin şey ne? Onu bi anlatsan öneri vereceğimde onu söylemiyorsun. Tek başına direnci ne yapacaksın?

Bunu nasıl yapabilirim? Direncin ne olduğunu vs bilen var mı?
Benim gördüğüm kadarıyla, mekanik switch i bir mikro denetleyiciye bağlamışlar. Senin amacın nedir?

Dostum yapmak istediğin şey ne? Onu bir anlatsan öneri vereceğimde onu söylemiyorsun. Tek başına direnci ne yapacaksın?

Benim gördüğüm kadarıyla, mekanik Switch'i bir mikro denetleyiciye bağlamışlar. Senin amacın nedir?

Kanka şimdi bunu yapacağım ve tuş atacağım işim için bana bayağı kolaylık sağlıyacak o yuzdende direnç önemliya ondan dolayı sordum.

Kanka şimdi bunu yapacağım ve tuş atacağım işim için bana bayağı kolaylık sağlıyacak o yuzdende direnç önemliya ondan dolayı sordum.
O direnci pull-up/pull-down isimli bir olay var ondan eklemiş olabilir.
Onun dışında makro ataması yapıp kullanmak için kullanacaksan bilgisayar klavye/mouse olarak bağlanan bir mikro denetleyici (Arduino Leonardo / Pro micro gibi..) seçmen gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı