kudretce
Hectopat
Merhabalar arkadaşlar, daha öncesinde.
Cougar conqueror.
Kasayı kendim çizip modelleyip imalatını yaptım.
www.technopat.net
Şimdi ise fotoğraftaki gibi beyaz şık bir kasa yapmayı planlıyorum, halihazırda 1660 Super ITX ekran kartı da almışken ufak bir şey olsun istiyorum.
-Sizin önerebileceğiniz şunu yapsan güzel olur dediğiniz Micro ATX bir kasa tasarımı var mı?
-Ya da Micro ITX yaparken nelere dikkat etmek lazım? Ben 3 tane ARGB fan koyacağım 2 tane öne bir tane arkaya sıcak hava çıkışı için. Bunun dışında dikkat etmem gereken bir şey var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.
Cougar conqueror.
Kasayı kendim çizip modelleyip imalatını yaptım.
El yapımı Cougar Conqueror
Merhabalar arkadaşlar, Uzun zamandır sıradışı bir kasa arıyordum internette Cougar 3D çizimini yaptıktan sonra Lazerle kesip hassas bükümle ortaya çıkardığım kasam. Orjinal renkleri gibi yaptım. Bir sonrakini Beyaz yapmayı planlıyorum. Yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.
Şimdi ise fotoğraftaki gibi beyaz şık bir kasa yapmayı planlıyorum, halihazırda 1660 Super ITX ekran kartı da almışken ufak bir şey olsun istiyorum.
-Sizin önerebileceğiniz şunu yapsan güzel olur dediğiniz Micro ATX bir kasa tasarımı var mı?
-Ya da Micro ITX yaparken nelere dikkat etmek lazım? Ben 3 tane ARGB fan koyacağım 2 tane öne bir tane arkaya sıcak hava çıkışı için. Bunun dışında dikkat etmem gereken bir şey var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.