Katılıyorum.
Ben bir bütçe ayıramadım ne yazık ki. Steam’e 450 TL verdim sadece.Ne kadara maal oldu?
Sıkıntı yok, namımız yürüsün"skidrowreloaded" yazın google çıkar. Link vermediğim için sorun olmaz umarım.
Dediğim gibi, namımız yürüsün. Elini vicdanına koyan döner Steam’e alır zaten. Hakkında kısmına kocaman yazdım zorluklarla yaptığımı
Hocam at0m gamejam'lerine katılın bence bir de Enis kirazoğlu'na şansınızı deneyin.Ben bir bütçe ayıramadım ne yazık ki. Steam’e 450 TL verdim sadece.
Sıkıntı yok, namımız yürüsün![]()
Dediğim gibi, namımız yürüsün. Elini vicdanına koyan döner Steam’e alır zaten. Hakkında kısmına kocaman yazdım zorluklarla yaptığımı![]()
Çok teşekkürlerKonuyu yeni gördüm. Yüksek ihtimal ilk alan kişi olabilirim oyunu, oynuyorum bayadır. Çok güzel zaman geçirmelik bir oyun ellerinize sağlık umarım böyle projeler görürüz daha fazla. Akşama doğruda söz verdiğim gibi 20 kişiye hediye edeceğim oyunu![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.