Arkadaş yazım kurallarından ceza almış, yazamıyor. Steam arkadaşlık kodunuzu yazar mısınız? Ben ileteceğim.Fark etmez. Sonuçta 2₺ oyun.Kendisi de istiyorsa hediye olarak alabilirim.
Arkadaş yazım kurallarından ceza almış, yazamıyor. Steam arkadaşlık kodunuzu yazar mısınız? Ben ileteceğim.Fark etmez. Sonuçta 2₺ oyun.Kendisi de istiyorsa hediye olarak alabilirim.
176981012Arkadaş yazım kurallarından ceza almış, yazamıyor. Steam arkadaşlık kodunuzu yazar mısınız? Ben ileteceğim.
Çok teşekkür ederim fakat hiç gerek yok. Yarın Discord'dan yazacağım sizeHocam ben oyunları çok nadir oynuyorum, sizi desteklemek için düşük de olsa 5TL civarı atabilirim, boşuna oyunu almış olmayayım. Payfix hesabınız bulunuyorsa ordan atayım ücretsiz olur, IBAN ile de atabilirim. @yigidyum ulaşırsanız oyununuzun website, amblem vb. tasarımlarına yardımcı olabilirim Yiğit#0471 .
Sürümden kazanmayı düşünüyorum. Uygun fiyat, çok satış. Öbür türlüsü bu oyunda zor gibi duruyorHocam beni yanlış anlamayın diğer konuyu da okumuştum ilk açtığınızda oyunun fiyatını olmadı gerekenden ucuz buluyorum. Verdiğiniz o kadar emek demonun üstüne kendinizi geliştirmeniz falan bence en azından bir veya iki lira da olda arttırsanız daha iyi olurdu. Veya 5 lira civarında satışa çıkartıp sonradan indirimle 2-3'e düşseniz gibi. Evet biliyorum oyunu kar gütme amacıyla yapmadığınızı ama yine de gönül ister ki bağımsız baş yapıtların arasında adını görelim.
Senin de oyunlarını görmek isteriz dostumHocam, hayırlı olsun ülkemizde böyle işler görmek güzel. Bende oyun işi ile uğraşıyorum cidden zordur. İlk fırsatta alacağım. Hep destek, tam destek.
Hemen bakacağım yarın. İlk güncellemeyle birlikte hatalar tamamen bitmiş olur. Teşekkür ederim.Eki Görüntüle 994349
Sanırım hata buldum. Duvarların üstünden atlayabiliyorum, bir bakın bence. Burada sıkıştım, parkura da geri dönemiyorum.
Salgından ve bazı rahatsızlıklarımdan dolayı dışarıya çıkamıyorum ön ödemeli kartıma para atamam yani. Rica etsem birisi oyunu hediye edebilir mi? Steam envanterimden arka plan veyahut kart atabilirim.
Steam: "QEAREX" 1 tane var yazarsanız direkt çıkarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.