Kendi yapımım Cougar Conquer kasa bitti

Elinize sağlık, çok hoş olmuş.

20200830_142012.jpg

Hepinize teşekkür ederim, ışıklandırma falan en sona bıraktım onları zamanla yaparım RGB fan falan zamanla alacağım bunları da daha da güzelleşecek. Şu an için bir ücret ödememiş gibi bir şeyim kasaya sağ olsun firma sahipleri kendi kasamı yapacağım deyince ücret alan pek yer olmadı ısrar etmeme rağmen saçları lazer makine da kesim yaptım. Biraz daha düzenleyip satmayı düşünüyorum bu şekilde satışım ise muhtemelen 800-900 arası gibi olur ama tam net bir şey demiyorum şuan için.

Hocam böyle yapıp satma idealiniz varsa tavsiyem Gamerstorm Tristellar SW ve Quadstellar modellerine bir göz atın. İkisi de 3000 lira üstü satılan kasalar(quadstellar 4000 falandı) ve talep olabilir, hatta bakarsınız taleplerden birisi de ben olurum :).(tabii elime para geçerse, öğrenciyiz sonuçta maaş yok maaş olsa direk isterdim)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı