Kendi Yapımım Cougar Conquer Kasa

berkan010

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar, başlıktaki kasayı kendim yapıyorum. Çizimleri bitirdim, sadece ön fanların kapağı kaldı. O da biraz zorlayacak bir parça. Şu an için her şey tamam. Anakart yuvası, ekran kartı yeri, SSD, HDD, PSU yuvası. Hepsi yerine oturuyor. Ölçüleri teker teker kendim hesapladım. İnternette hazır çizilmişi var ama ölçüsüz olduğu için bir işime yaramadı açıkçası, sıfırdan hepsini kendim çizdim. Malzeme olarak 1.5mm DKP kullandım. Hem çizip hem lazerde kendim kestim, ölçüler tutmaz diye bütün parçaları birden kesmedim, parça parça kestim. Şu an için her şey yolunda. Önümüzdeki hafta komple biter diye düşünüyorum. Ayaklar, ara şaftlar ve PSU alt yuvası kaldı montaj için, onlardan sonra kullanıma hazır olacak gibi.

kasa montaj.JPG
kasa montaj2.JPG
IMG_20200816_123731.jpg
IMG_20200816_123752.jpg
IMG_20200816_123801.jpg
IMG_20200816_123822.jpg
nemeYc.jpg
YvAdXY.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güzel görünüyor. Emeğinize sağlık. Ayrıca tüm işlem bittikten sonra çizim ve ölçüleri paylaşır mısınız ? Belki bizlere yardımcı olur :)

Ölçüleri paylaşmayabilirim malesef çok uğraştım üzerinde. Yaklaşlık 2 aydır uğraşıyorum.

Hocam elinize, emeğimize sağlık. Seri üretime ne zaman geçiceksiniz.

Öncelikle kendime yapıp hatalarımı görmek istedim sonrasında isteyen olursa hatasız yapabilmek için ve tabiki sizlerdende isteyen olursa yapabilirim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı