Kendi Yapımım Cougar Conquer Kasa

@berkan010 hocam gerçekten başarılı olmuş. İnsan isterse neler yapabiliyor.
Teşekkürler, dediğiniz gibi oluyor ilk başlarda çok zor geldi ama çize çize bir parça diğerini çizdirdi 🙂
Çok büyük bir sisteminiz yok açıkçası ben olsam daha özgün ve küçük bir kasa yapıp taşınabilir hale getirdim tabi tercih meselesi.

Kasa alternatif olarak üst seviye Thermaltake kaslarına bakabilirsiniz.

Şimdilik çok büyük sistem değil öncelikle kasayı yapayım dedim sistem yükseltmeyi düşünüyorum artık yeni nesil ryzen'e geçiş yapacağım.

Şimdilik çok büyük sistem değil öncelikle kasayı yapayım dedim sistem yükseltmeyi düşünüyorum artık yeni nesil ryzen'e geçiş yapacağım.
Anakarta bakarsak 8 veya 9. nesil bir Intel bir işlemci kullanıyorsunuz açıkçası DDR5 bekleyin bu saatten sonra.

Hocam kasa siparişi alıyor musunuz? :D Şöyle gerekli panelleri de bulup bi' CM H500M yapmak efsane olurdu.

Bu tür kasaları yapamam muhtemelen tam emin değilim,yapılır gibi ama takoz gibi durur çünkü kapalı kasalar ince saç benim yapacağım kalın duracak estetik görüntü ortadan gider gibi geliyor ama
modüler olursa kesinlikle yapabilirim.

Bu tür kasaları yapamam muhtemelen tam emin değilim,yapılır gibi ama takoz gibi durur çünkü kapalı kasalar ince saç benim yapacağım kalın duracak estetik görüntü ortadan gider gibi geliyor ama
modüler olursa kesinlikle yapabilirim.
Yani kasanın biraz daha eciş bücüş bir tasarım olması lazım :). Deepcool Tristellar ve Quadstellar var aslında ama onlar da kapalı kategorisine giriyor herhalde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı