Kendi Yapımım Cougar Conquer Kasa

@berkan010 boya öncesi zımparaya gerek var mı o sac için yoksa direk boya tutuyor mu? Ayrıca boya sonrası cok şık duracak bence eline sağlık şimdiden. O uyuşmayan vida yerlerini kendin matkap ile acabilirsin diye tahmin ediyorum darbeli bir matkap ve delme ucu ile rahatlıkla acmak istediğin yerlere delik acabilirsin.

Boya yapacaksanız beyaz hem hoş hem farklılık katar diye düşünüyorum.

Farklılık katar deyince sen , aklıma direk bu geldi nedense

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Elektrostatik boya yaptırıyorum önce kumlama yapiliyor sağlam boya olacak renk ise sürpriz olsub söylemiyim
Vida yeri o kadar problem olmadı vida ile sıkmadan da gecirtmeli gibi duruyor orada
Normalde dün çıkacaktı boyadan ama boya özel olduğu için pazartesiye kaldı gibi sorun olmaz ise pazartesi kasa hazır oluyor

Toplam maliyeti nedir? Ve özel sipariş alıyor musunuz? Eğer 1000 TL gibi bir fiyata yapılabiliyorsa bir süre sonra alabilirim. Ve başka kasalar yapacak mısınız? Zahmet olmazsa bol bol fotoğrafta atın.

Özel siparis tabii alirim benim kasa tamamen bitince maliyet cikarticam biraz kullanayim aksilik olmazsa satışa çıkartırım yapıp başka kasalar olarak yine Cougar var onu gözüme kestirdim ama bakalım bitmiş fotoğrafları pazartesi gibi atabilirim boya bitse her şey hazır olacak ama boya işi uzadı biraz

Sunucu server kasa yapabilir misiniz? Dikdörtgen prizma şeklinde oluyor ve içi boş oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…