Kendi Yapımım Cougar Conquer Kasa

Dün kasayı ayaklandırdık ama eğik duruyordu bugün birkaç vida ve pul ile hallettim zımba gibi duruyor :) eğik duracak diye endişe ediyordum ama duzeldi. Yarın ya da cuma günü boyaya veriyorum cam olarak tamper cam kesen yer bulamadım biraz da acele ediyorum geçici olmak kaydıyla pleksi yapabilirim cam yerine.
Sonlara doğru ilerliyoruz tasarımda şuana kadar tek hata oldu ön kapagin vida yeri üstteki fan yuvasının ayağına gelmedi. Ama vidasida duruyor üst fan yerinin basım derecesini fazla verdim muhtemel ondan dolayı tutmadı delikler.

IMG_20200819_193526.jpg
IMG_20200819_193526.jpg
IMG_20200819_193519.jpg
IMG_20200819_193505.jpg
IMG_20200819_193501.jpg

Son durum nedir hocam?

Şuan boyada yarın alıyorum boyadan inşallah normalde bugün olacaktı ama farklı bir renk seçtim 7 farkli renkle elde ediliyor :D o yüzden bugün çıkmadı yarına tamamdır yalnız konu üzerine ekleyeceğim fotoğraflar en son sayafaya gelecek bu durumu nasıl çözebilirim moderatör den rica ederek mi Yeni konu açmak mi bitti başlıklı

Şuan boyada yarın alıyorum boyadan inşallah normalde bugün olacaktı ama farklı bir renk seçtim 7 farkli renkle elde ediliyor :D o yüzden bugün çıkmadı yarına tamamdır yalnız konu üzerine ekleyeceğim fotoğraflar en son sayafaya gelecek bu durumu nasıl çözebilirim moderatör den rica ederek mi Yeni konu açmak mi bitti başlıklı
Hocam bence bitmiş halini buraya atın, isterseniz benim gibi ilgili arkadaşları da etiketleyin, sistemi taktıktan sonra da inceleme konusu açarsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı