Kendi Yapımım Cougar Conquer Kasa

Thermaltake Core P7 yapısında tasarımı değiştirip bir model çıkarsa çok daha keyif alacağınızı düşünüyorum.

Hatta bir üst yapı olarak PC in desk projesi yapabilirsiniz.

CNC ve lazer kesim imkanınız var anlaşılan. Bundan kaynaklı size tavsiyem başlamanız gereken bir sonraki proje PC in desk olmalıdır.
Zamanında 3 adet farklı bir tasarım paylaşmıştım ben MDF, suntalam veya ahşap kullanarak yapmak için. İletken olmayan bir malzeme ile yaparsanız çok daha iyi güven kazanacaktır.
Ayaklar yine metal olabilir yıpranmaya karşı uzun ömürlü olması için.

Thermaltake Core P7 yapısında tasarımı değiştirip bir model çıkarsa çok daha keyif alacağınızı düşünüyorum.

Hatta bir üst yapı olarak PC in desk projesi yapabilirsiniz.

CNC ve lazer kesim imkanınız var anlaşılan. Bundan kaynaklı size tavsiyem başlamanız gereken bir sonraki proje PC in desk olmalıdır.
Zamanında 3 adet farklı bir tasarım paylaşmıştım ben MDF, suntalam veya ahşap kullanarak yapmak için. İletken olmayan bir malzeme ile yaparsanız çok daha iyi güven kazanacaktır.
Ayaklar yine metal olabilir yıpranmaya karşı uzun ömürlü olması için.

Pc in desk o tarz hoşuma gitmiyor pek ama Core P7 uygun olabilir. Biraz daha değişiklik ile dediğiniz gibi daha güzel olacaktır.

Pc in desk o tarz hoşuma gitmiyor pek ama Core P7 uygun olabilir. Biraz daha değişiklik ile dediğiniz gibi daha güzel olacaktır.
Hocam 8 sayfa mesajda kimse sormamış benim de aklıma yeni geldi, ön giriş çıkış portlarını falan nasıl yapacaksınız?

Arakadaşlar kasayı ayağa kaldırmayı başardım :) Son hali bu şekilde oldu, kasa biraz eğik duruyor vida yoktu elimde başka vidalar ile sıktım tam sıkamadı biraz da o yüzden oldu galiba cam gelince kesin eğik durmayacak ama camsız da dik durmasını sağlamam lazım.
Gündüz gözü ile daha düzgün fotoğraflar atarım bugün biraz geç kaldık .
IMG_20200818_232952.jpg
IMG_20200818_233002.jpg

IMG_20200818_232943.jpg

Peki kaç USB 3.0 kaç USB 2.0? Biraz gereksiz soru gibi oldu ama merak işte :).

2 adet delik açtım ama kaçlık getiririm bilmiyorum :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı