Kendi zevklerime göre insanları nasıl bulurum?

Akeron

Decipat
Katılım
5 Temmuz 2022
Mesajlar
768
Makaleler
2
Çözümler
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Metalcinin metalci arkadaşları var, resim çizenin resim çizen arkadaşları var ama benim doğduğumdan beri pekte kimsem olmadı. Trap metal tarzı bir şeyler dinlerim, scream ve duygu içeren şarkıları severim, siyah giyinirim, anime izlerim, karşımdaki kişinin görünüşünden değil hissettiklerinden etkilenirim. Nerede bu insanlar? Metalci birisi çevresini okuldan yapmıyordur eminim, nerden buluyor bu insanlar kendi zevklerine göre insanları? Kendilerini nasıl duyuruyorlar? Instagram'dan mı, nasıl? Erişkinliğe ulaştım ama halen yalnızım, kimse yok. Yalnızlığı epey bir süre önce kabul etmiştim ama yıllar sonra birden ağır basmaya başladı. Ağır ağır konuşup gerçekleri yüzüme vursun birisi, neden yalnızım?
 
Metalcinin metalci arkadaşları var, resim çizenin resim çizen arkadaşları var ama benim doğduğumdan beri pek de kimsem olmadı. Trap metal tarzı bir şeyler dinlerim, scream ve duygu içeren şarkıları severim, siyah giyinirim, anime izlerim, karşımdaki kişinin görünüşünden değil hissettiklerinden etkilenirim. Nerede bu insanlar? Metalci birisi çevresini okuldan yapmıyordur eminim, nereden buluyor bu insanlar kendi zevklerine göre insanları? Kendilerini nasıl duyuruyorlar? Instagram'dan mı, nasıl? Erişkinliğe ulaştım ama halen yalnızım, kimse yok. Yalnızlığı epey bir süre önce kabul etmiştim ama yıllar sonra birden ağır basmaya başladı. Ağır ağır konuşup gerçekleri yüzüme vursun birisi, neden yalnızım?

Eğer ki ortamlara girmeyip evde oturuyorsanız böyle beklemeye devam edin.
 
Eğer ki ortamlara girmeyip evde oturuyorsanız böyle beklemeye devam edin.
Ortama girmekmiş, İstanbul'da pubların olduğu yerde yaşamıyorum veya okula, dershaneye, spora gitmiyorum. Dışarı çıkıp "Arkadaş olalım mı?" dememi mi bekliyorsun? Hayal dünyasında değiliz.
 
Ortama girmekmiş, İstanbul'da pubların olduğu yerde yaşamıyorum veya okula, dershaneye, spora gitmiyorum. Dışarı çıkıp "Arkadaş olalım mı?" dememi mi bekliyorsun? Hayal dünyasında değiliz.
Peki size bir soru sormak istiyorum o kişilerin gelip sizi evde otururken bulmasını nasıl düşünebiliyorsunuz?
 
Ortama girmekmiş, İstanbul'da pubların olduğu yerde yaşamıyorum veya okula, dershaneye, spora gitmiyorum. Dışarı çıkıp "arkadaş olalım mı?" dememi mi bekliyorsun? Hayal dünyasında değiliz.

O zaman spora git, etkinliklere katıl? Zevklerine benzer insanlar gökten düşmeyecek karşına.
 
Sporda sosyalleşmeye başlarken bırakmak zorunda kaldım sağlık sorunlarımdan, diğerini bilmiyorum.

Bunu diyeceksen niye yazı yazıyorsun bu konuya? Yer kaplıyor yazıların.

Konunuzda insanların gelip bunları yüzüne vurmasını istiyordunuz bende yüzünüze vurdum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı