Kendiliğinden Arka Sokaklar Açılıyor

cinar_yasarrr

Hectopat
Katılım
18 Mayıs 2021
Mesajlar
6.263
Makaleler
3
Çözümler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Bilgisayar bugün kendi kendime masaüstünde dursam bile Arka Sokaklar'dan herhangi bir bölüm açıyor ve IDM "Bu Videoyu İndir" işareti veriyor rastgele yerlerde. Sürekli kendiliğinden açılıp sadece ses verdiği için yönetemiyorum. Fakat özel tuşlar sayesinde durdurabiliyor ve başlatabiliyorum. Bu beni delirtecek, ne yapmam lazım?

Şimdi de Kurtlar Vadisi sesi duydum ve sayfayı yeniledim. Sağ altta kendi kendine açtığı video gözüküyor.
1666988730867.png
 
Bilgisayarınız ağır bir Arka Sokaklar ve Kurtlar Vadisi fanı olabilir. Veya virüs bulaşmış da olabilir ama insanların hala Çakır'ın ölüm yıldönümünde anma törenleri ve cenaze namazları kıldıklarını düşünürsek pekte olağandışı bir durum değil.
Hocam can sıkıntısından sürekli Arka Sokaklar Metin Tekin olayları izliyorum. Kurtlar Vadisi'ni tamamen ve Pusu'da 100 bölüm bu hesaptan izledim.
Bu bağlantıdan bakın isterseniz, örnek olarak kendiminkini gönderiyorum mesela (konumu sansür :))
Eki Görüntüle 1556513
Tek benim oturumum ve ve telefonum şu an giriş yapmış.
 
Google hesabında 3. parti yazılımları ve eklentileri kaldır, şifreni değiştir, 2 faktörlü kimlik doğrulamayı aç tarayıcıyı sil yeniden indir. Hesabı kullanan başkası yoksa bot olmuşsunuz.
Galiba bot olmuşum, çünkü sürekli her sekme açılışında 2 tane video açılıyor ve hepsi garip garip videolar. Arada benim izlediklerimi de izliyorlar. Keşke spor ayakkabı falan olsaydım. (!)
1666989251595.png
 
Yazdıklarımı yaptım üstüne pcyi tarattım Malwarebytes , Kaspersky , Bitdefender ve Hitmanpro ile 1-2 gün hal ve hareketlerini izledim bilgisayarın sıkıntı gözükmüyordu. Sonra içim rahat etmedi temiz kurulum yaptım.
 
Öncelikle Kaspersky ile bilgisayarınızı tam taramadan geçirin. Daha sonrasında eğer virüs tespit edilemezse şifrenizi değiştirmenizi ve Google hesabınızda 2 faktörlü doğrulamayı aktif hale getirmenizi tavsiye ederim.
 
Yazdıklarımı yaptım üstüne pcyi tarattım Malwarebytes , Kaspersky , Bitdefender ve Hitmanpro ile 1-2 gün hal ve hareketlerini izledim bilgisayarın sıkıntı gözükmüyordu. Sonra içim rahat etmedi temiz kurulum yaptım.
Maşallah hocam devlet sırrı mı taşıyorsunuz ki bu kadar çok antivirüs kullandınız?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı