Kendimden nefret ediyorum

Saox

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlarla dolaşmaya çıkıyoruz cafeye oturuyoruz, kızlarla kesişiyorlar aşırı mutlular ben kızlarla kesişmek istemiyorum çünkü bana bakmayacaklarını düşünüyorum .en ufak eleştiriyi dahi kaldıramıyorum aşırı kırılganım. bugün ayna karşısında güzel gözüküyorsam yarın baktığımda kendimi beğenmiyorum ve hayatımı yaşayamıyorum, ne yapmalıyım? :(

Kızlar seni beğeniyorsa kendini seviyor, beğenmiyorsa kendinden nefret ediyorsan bu işte bir sorun var demektir. Kendini kendin olduğun için sevmeyi denemeni öneririm. Ondan sonra seni sevenlere değer ver, emin ol önce elindekinin kıymetini bilmekle daha mutlu olacaksın. Sonra hayallerini düşün, hayat hakkındaki düşüncelerine yoğunlaş.

Eleştiri konusunda, karşı tarafın düşüncelerine kulak ver ama gereğinden fazla önemseme. Tabi bu kısım söylemesi kolay yapması zor.

Ne olursa olsun iş sende bitiyor. Hayatın amacı mutlu olmaktır, bunu kendi elinden almamanı öneririm.

Saygılar.

Kızlar seni beğeniyorsa kendini seviyor, beğenmiyorsa kendinden nefret ediyorsan bu işte bir sorun var demektir. Kendini kendin olduğun için sevmeyi denemeni öneririm. Ondan sonra seni sevenlere değer ver, emin ol önce elindekinin kıymetini bilmekle daha mutlu olacaksın. Sonra hayallerini düşün, hayat hakkındaki düşüncelerine yoğunlaş.

Eleştiri konusunda, karşı tarafın düşüncelerine kulak ver ama gereğinden fazla önemseme. Tabii bu kısım söylemesi kolay yapması zor.

Ne olursa olsun iş sende bitiyor. Hayatın amacı mutlu olmaktır, bunu kendi elinden almamanı öneririm.

Saygılar.

Psikologa gideceğim sanırım.

Yapması zor olsa da kendini sevmeyi dene, özgüven sorunları bende de yaşadığımdan beridir var, bildim bileli dış görünüşümü falan beğenmem, iltifat alsam bile iyilik için diyolarmış gibi hissediyorum, ama bi ömür aynı tip ve vücutta olacaksın, ve ben anladım ki bu kadar uzun bir süreyi kendini sevmeyerek geçirmeye çalışırsan bu ömür iyice zehir ve çileye dönüyor. Ben bu sebepten spora başladım, etkisini gördüğümden beridir de az çok daha iyi hissediyorum, aynaya bakınca kendimi iyi görmeye çalışıyorum. Psikolog sen bu kafaya girmediğin sürece bir işe yaramayacak, bir ömür aynı gözükeceğin vücudu ve yüzü önce senin kabullenmen lazım.

Arkadaşlarla dolaşmaya çıkıyoruz cafeye oturuyoruz, kızlarla kesişiyorlar aşırı mutlular ben kızlarla kesişmek istemiyorum çünkü bana bakmayacaklarını düşünüyorum. En ufak eleştiriyi dahi kaldıramıyorum aşırı kırılganım. Bugün ayna karşısında güzel gözüküyorsam yarın baktığımda kendimi beğenmiyorum ve hayatımı yaşayamıyorum, ne yapmalıyım? :(

herkes aynı yani şu an git dışarıdan offf kıza bak taş gibi dediğin kız akşam evde oda kendini beğenmiyor illa kendinde kusur bulur eğer çok sivilceli çok kilolu değilsen azıcık giyim saç sakal tıraşıyla çok rahat ortalama birisi olursun millet kendini kasıyor zaten öyle ortamlarda bazıları çenesini sıkıyor 😀 biraz da öz güven lazım bir de bakışına bağlı şu an ülkenin ortamında kıza kilitlenip bakarsan tekmeyi yersin kaçamaklı bakarsan kızda beğenirse olur takma kafaya.

Arkadaşlarla dolaşmaya çıkıyoruz cafeye oturuyoruz, kızlarla kesişiyorlar aşırı mutlular ben kızlarla kesişmek istemiyorum çünkü bana bakmayacaklarını düşünüyorum. En ufak eleştiriyi dahi kaldıramıyorum aşırı kırılganım. Bugün ayna karşısında güzel gözüküyorsam yarın baktığımda kendimi beğenmiyorum ve hayatımı yaşayamıyorum, ne yapmalıyım? :(

Arkadaşlarınla kafeye gidebiliyorsan o kadar kötü bir psikolojide değilsindir bence, kendini beğenmeme sorununu o kadar büyütmene gerek yok, sporunu yap temiz ol ve en önemlisi özgüvenli ol bu sorununu düzeltebilirsin, kızlarla kesişmek istemiyorum çünkü bana bakmayacaklarını düşünüyorum demişsin, denemeden bilemezsin hem böyle özgüvensiz durursan kızlar hiç bakmaz. Özgüvenli olmalısın

Arkadaşlarla dolaşmaya çıkıyoruz cafeye oturuyoruz, kızlarla kesişiyorlar aşırı mutlular ben kızlarla kesişmek istemiyorum çünkü bana bakmayacaklarını düşünüyorum .en ufak eleştiriyi dahi kaldıramıyorum aşırı kırılganım. bugün ayna karşısında güzel gözüküyorsam yarın baktığımda kendimi beğenmiyorum ve hayatımı yaşayamıyorum, ne yapmalıyım? :(
Tam anlamıyla ben.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı