Kendime ait olmayan bir Outlook hesabına "şifremi unuttum" yaptım

BlackNomx

Hectopat
Ucuza Minecraft satan bir siteden Premium almıştım. Şifresi değişmişti, yenisini verdiler. Hesaba girdikten sonra Outlook'ta şifremi unuttum yaptım doğum tarihi vesaire vardı kart numarasının da son dört hanesi gözüküyordu. Ben de orada yazan bilgileri şifremi unuttum bölümüne girdim posta kodu vesaire de vardı. VPN açıktı, bu sırada yaptığıma pişman oldum. Kendi e postamı da girmiştim iletişim adresi olarak başıma bir şey gelir mi? Pişman oldum.

Ucuza Minecraft satan bir siteden Premium almıştım. Şifresi değişmişti, yenisini verdiler. Hesaba girdikten sonra Outlook'ta şifremi unuttum yaptım doğum tarihi vesaire vardı kart numarasının da son dört hanesi gözüküyordu. Ben de orada yazan bilgileri şifremi unuttum bölümüne girdim posta kodu vesaire de vardı. VPN açıktı, bu sırada yaptığıma pişman oldum. Kendi e postamı da girmiştim iletişim adresi olarak başıma bir şey gelir mi? Pişman oldum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu bahsettiğiniz şeyi dünya üzerinde günde 10 milyon kişi falan yapıyordur heralde. Hani bir ihtimal beleş mail alırım diye falan :D. Merak etmeyin bir şey olmaz.

Bence hemen kaçın o evden çünkü çok kötü şeyler yaşıyacaksınız!

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı